Premier League

Duplázót hozunk a Manchester United meccsére

Nem hibázhat a Manchester United, de még mindig a sötétben tapogatózunk a Vörös Ördögöket illetően.

A Premier League maraton szombat este a Sheffield United-Manchester United ütközettel zárul, ahol természetesen a tavalyi bronzérmes egyértelműen a favorit. Az újonc egy ponttal szerénykedik nyolc kör után, így a bukmékerek alaposan beárazták a hazai pálya ellenére a Sheffieldet.

De mielőtt nyugodt szívvel húzzuk be a vendéget erre a találkozóra, a Manchester United háza táján sincs minden rendben. A BL-ben két meccs után nulla ponttal állnak a Vörös Ördögök, a bajnokságban pedig nyolc meccsből négyet elvesztett Erik ten Hag együttese, ráadásul majdnem ott volt az ötödik is az előző fordulóban. A Brentford a 90. percben még vezetett, végül mégis nulla ponttal távozott az Old Traffordról.

A fordítást Scott McTominay góljainak volt köszönhető, ezzel pedig jó eséllyel bejátszotta magát a kezdőbe a skót játékos, Casemiro viszont megsérült a válogatott szünet alatt. Rengeteg a kérdőjel a vendégeknél, de Raphael Varane és Sergio Reguilon felépült, így akár mindketten játéklehetőséghez juthatnak. Luke Shaw, Wan-Bissaka sérült a védelem szélén, de legalább a támadóknál minden rendben, noha Marcus Rashford formája ebben az idényben nagyon gyenge formának örvend.

A Sheffield újoncként már a szezon előtt is az egyik legvalószínűbb kieső gárdaként volt kezelve, az eddigi eredmények pedig erre csak ráerősítettek. Nyolc meccs után egyedül az Everton elleni 2-2 nem lett vereség, de a Newcastle ellen egy 8-0-ás (!) vereségbe is belefutott hazai pályán a gárda.

Ben Osborn és valószínűleg George Baldock is visszatérhet a hazaiaknál, ennek ellenére rengeteg játékos kérdőjeles még. Chris Basham viszont hosszabb időre kidőlt, így rá biztos, hogy nem számíthat Paul Heckingbottom.

Mire érdemes fogadni?

Hiába borzasztóan gyenge ez a Sheffield, nem győzött meg minket még a United, hogy képes lehet dominálni idegenben bármilyen találkozón is ennyi hiányzóval. Jövő héten ráadásul a BL-ben is kulcsmeccs vár a Vörös Ördögökre, így gálára nem számítunk. +1.5-es hendikeppel elvisszük a hazaiakat, amire közel duplázót kapunk a bukmékerektől.

Hazai pályán még egy akkora blamába nem futhat bele az újonc, mint a Szarkák ellen. Ami bizakodásra adhat okot, hogy több éllovast is komoly meccsre kényszerített (Tottenham, Manchester City), így bízunk benne, hogy újfent a keményebbik énjét mutatja majd Heckingbottom csapata.


✅ Tipp: Sheffield United +1.5 @1.93

Fogadási határidő: október 21. 21:00