La Liga

Egy duplázót néztünk ki a Sevilla-Real Madrid rangadóra

Új edzővel próbál kapaszkodni a Sevilla, de a Real Madrid ellen nem lesz könnyű dolga.

A válogatott meccsek után hétvégén ismét a klubfocié a főszerep, a spanyol La Ligában pedig szombaton egy Sevilla-Real Madrid rangadót is rendeznek. A fogadóirodák szerint a királyi gárda a mérkőzés esélyese, noha a Sevilla immáron öt mérkőzés óta veretlen hazai környezetben. 

Csapathírek 

A Sevilla idei szezonja egyelőre csalódás, hiszen az andalúz gárda csupán a 14. helyen tanyázik a bajnokságban. A menedzsment meg is elégelte a gyengélkedést és a válogatott szünet előtt kirúgta José Mendilibart a vezetőedzői posztról, helyére pedig a legutóbb az uruguayi válogatott irányító Diego Alonsót nevezték ki. A Sevilla-szurkolók nagyon kiakadtak a vezetőség húzásán, Mendilibar ugyanis népszerű volt a körükben, míg Alonsóról nem sokat tudnak. 

Ami a hiányzókat illeti, Mariano Diaz, Erik Lamela és Marko Dimitrovic hiánya is érzékeny veszteség, de Nianzou és Marcao legalább felépült, ahogy Sergio Ramos is egészséges. 

A Real Madridnál Militao, Courtois és Andij Lunin maródi, Nacho pedig eltiltását tölti. 
Ancelotti utóbbit Lucas Vazquezzel pótolhatja a védelemben.

[4205440] 2023-10-21 18:30:00 Sevilla - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Bár a Sevilla hazai pályán kifejezetten jól teljesít és minden csapat számára komoly ellenfelet jelent, a Real Madrid aktuális formája miatt megszavazzuk a bizalmat a vendégeknek. Bellingham vezetésével a blancók sorban aratják a győzelmeket, a csapat játéka pedig folyamatosan javul, vagy úgy is mondhatnánk, hogy egyre többen nőnek fel az angol csodagyerek mellé. 

A Sevillánál nincs jó hangulat, az edzőváltás pedig elég kérdőjeles, egy Real elleni meccsen debütálni pedig mindig borzasztó nehéz. 

Egy duplázóval próbálkozunk ezen a meccsen, a tippünk pedig arra megy, hogy a Real megnyeri a meccset, de nem 1-0-ra. 


✅ Tipp #1: Gólok száma 1.5 felett + Real Madrid nyer@2.06 

 

Fogadási határidő: október 21. 18:30