Bajnokok Ligája

Két tippet hozunk a Newcastle-Dortmund rangadóra

A halálcsoportban nagy bajba kerülhet a Dortmund, ha nem tud ponttal távozni a Newcastle otthonából.

A D-csoport a legkiegyeníltettebb csoportnak tűnt már a sorsolás pillanatában is, a csapatok szerencsére nem cáfolnak ránk és komoly izgalmakat hozott már az első két játéknap is. A Newcastle négy pontjával vezeti a csoportot, a Dortmund ellen pedig egy újabb siker sokat érhet a továbbjutást illetően.

Felemásan indult a Szarkák számára ez a BL-szezon, hiszen bő 20 év kihagyás után az AC Milan lefocizta őket a pályáról, csak a szerencsének köszönhetik, hogy sikerült kihúzni a 0-0-át. Egy ilyen meccs után viszont jött a feltámadás, a PSG 4-1-es kiütésével jelezte az angol gárda, hogy a csoportkör nem a végállomás lenne számára.

Miután a bajnokságban is egyre inkább jönnek az eredmények, komolyan kell számolni velük.A legutóbbi öt meccsen 13 pont gyűlt össze, emellett a legtöbb rúgott gólnál járnak Isakék, igaz ehhez a Sheffield elleni 8-0-ás siker is erősen közrejátszik.

A Dortmund viszont egyelőre góltalan a BL-ben, de legalább a Bundesligában jönnek az eredmények. Nyolc kör után veretlen a Borussia, de a játék azért messze nem meggyőző. Pénteken a Werder elleni 1-0-ás sikerért is meg kellett szenvedni, de előtte is - főleg idegenben - nagyon nehéz meccseken van túl a gárda.

A PSG otthonában a 2-0-ás vereség nagyon egyértelmű volt, a Milannal pedig hazai pályán nem bírt a gárda, utóbbi kerülhet igazán sokba.

A hazaiaknál visszatérhet a Joe Willock hosszabb kihagyása után, noha sok játékpercet aligha kap még egy ilyen meccsen. Bevethető lesz (még) Tonali is, aki a fogadási botrányba keveredett, így Sven Botman és Harvey Barnes a két maródi. Az ék pozícióba nagy kérdés, hogy Wilson vagy Isak kerül, ugyanis mindkét csatár remek formának örvend az elmúlt hetekben.

A Dortmund oldalán kimarad Thomas Meunier, Mateu Morey, Youssoufa Moukoko és Julien Duranville is.

Mire érdemes fogadni?

Mi a gólokat látjuk ebben a 90 percben. A Newcastle hazai pályán megmutatta, hogy képes gólratörő játékot játszani a BL-ben is, a Dortmundnak pedig ebben partnernek kell lennie. A németek eddig lőtt gól nélkül állnak, de most az egy pont mindenképp szükséges, ha életben akarja tartani továbbjutási álmait a gárda, de természetesen a három pont kell, hogy a célja legyen.

Azonban mi inkább úgy véljük, hogy ez a meccs a hazaiaknak áll, így az egyik tippünk, hogy a Newcastle úgy nyer, hogy legalább három gól születik a 90 perc során, a másik tippünkben pedig az ázsiai gólszámot 2.75 fölé húzzuk, tehát három gól esetén már biztos a profitunk.


✅ Tipp #1: 2.75 gól felett @1.80
 

Tipp #2: Newcastle nyer és 2.5 gól felett @2.30
 

Fogadási határidő: október 25. 21:00