Európa Liga

Ez lehet a nap egyik legsimább tippje?!

Bődületes formában várja a csütörtök esti EL-meccsét a Leverkusen, amelynek a Qarabag sem okozhat gondot.

A H-csoport rangadójára csütörtök este 21 órakor kerül sor a BayArenában. Két 100 százalékos csapat nézhet majd farkasszemet, a győztes pedig szinte biztosan ott lesz az egyenes kieséses szakaszban. A három pont bezsebelésére természetesen az Alonso-legénység a favorit, amellyel a Qarabagnál lényegesen erősebb csapatok sem bírtak az utóbbi hetekben.

A szezonban még veretlen Gyógyszergyáriak legutóbb a Wolfsburg otthonában diadalmaskodtak. A 2-1-re megnyert meccs hősei a szélső védő-duó, Grimaldo és Frimpong voltak, ezúttal ők szerezték a találatokat, nem a pazar formában lévő Boniface. A németek ezzel már zsinórban hat tétmeccset nyertek meg, közte a Molde és a Hacken elleni sikerekkel, a csoportban pedig jobb gólkülönbségük miatt állnak az élen.

A csapat nagyon egyben van, minden szekcióban rendre klasszis teljesítményt nyújtanak a játékosok. Alonso számára ráadásul minden kulcsember bevethető, így a csatárposzton komoly harc lehet, hiszen Schick is újfent játékra jelentkezik. A vendégoldalon egyedül Veskovic szereplése kérdéses, tehát aligha a hiányzók fogják eldönteni a találkozót.

Az azeri bajnok Qarabag is remek formának örvend, noha legutóbb csak 2-2-re ment a Tovuz elleni bajnokin. Gurban Gurbanov fiai azt megelőzően zsinórban hat találkozót húztak be, ebből pedig öt alkalommal még gólt sem kaptak, de az igazi teszt csütörtökön érkezik majd.

Mire érdemes fogadni?

A csoport rangadóját nem hisszük, hogy túl kéne gondolni. A Kusen szekere nagyon megy, az utóbbi 12/11 tétmeccsét megnyerte, csak a Bayernnel nem bírt eddig a szezon során (2-2). A hazai tétmeccseit viszont egytől-egyig behúzta az Alonso-gárda, mégpedig 23-6-os gólaránnyal, tehát simán szemezgethetünk a hendikeppel is. A legalább kétgólos hazai siker mellé pedig odadobjuk még az over 2.5-et is, ugyanis a németek utóbbi 10 tétmeccse mind ilyen forgatókönyvet hozott.


✅ Tipp #1: Leverkusen -1.5 + 2.5 gól felett @1.88
 

Fogadási határidő: október 26. 21:00