Konferencia Liga

Meglepetést okozhat a Fradi? - ezt várjuk mi a Genk ellen

  • varin

Múlhat ezen a meccsen a Fradi továbbjutása, márpedig a Genk augusztus eleje óta nem kapott ki. Lássuk a tippeket!

 

Cipolla

A legnehezebb összecsapása következik a Ferencvárosnak, hiszen egy esetleges vereséggel igen távol kerülhet a továbbjutás, de egy pontszerzés "aranyat" érhet idegenben.

Az irányítás ettől függetlenül nem kérdés, hogy a belgák kezében lesz, ugyanis igen ütőképes csapat benyomását keltette eddig a hazai gárda. Ettől függetlenül nem egy világverő gárda, de nekem a tavalyi, zvezda elleni idegenbeli meccs sejlik fel, ahol egy bravúr után nem tudott a magyar bajnok még egyet hozni. A Fradi védelme továbbra is sebezhető, de a támadójáték egész jól működött az elmúlt hetekben, így a legnagyobb kérdés, hogy Varga nélkülözése erre milyen hatással lesz.

Talán jobban tartok ettől a meccstől, mint az olasz kirándulástól, 1.75 körül már nálam tartogat értéket, de a legjobb Fradi tipp a mindkét csapat betalál opció a nemzetközi porondon. Így kombinálom ezt a kettőt, ez pedig triplázót érne csütörtökön.

Tipp: Genk nyer és mindkét csapat betalál @3.25

 

Varin 

Valahogy még kicsit radar alatt érkezik ez a mérkőzés, a magyar sajtó sem foglalkozott vele annyit, pedig igen fontos lesz a Ferencvárosnak. Ha a realitások talaján maradunk, a Genk elleni 180 perc döntheti el a Fiorentina melletti másik továbbjutó sorsát, így egy belgiumi vereség igencsak fájna Dibuszéknak.

A hazaiak szezonbeli töménytelen mennyiségű döntetlenje jelzi, elkapható csapat, miként azt is, hogy nehéz megverni. Azért a Fradi szurkolói joggal bízhatnak benne, hogy egy St. Truiden és egy Westerlo is tudott hármat lőni a Cegeka Arenában, és nem is hiszem, hogy Tokmacék gól nélkül maradnának ezúttal.

Én most kicsit hasonló forgatókönyvet várok, mint az Artemio Franchiban, vagyis kezdeményező belga csapatot, majd egy kontra végén betaláló Fradit - mondom ezt úgy, hogy Varga hiánya azért számottevő hátrány. Még azon sem lepődnék meg, ha egy korai 2-0-s vezetés után a Sztankovics-legények ismét maximum 1 ponttal utazhatnának haza. Tippem így egy igen bátor ötlet, amely 1 Fradi-gólnál push, 2-től viszont masszívan nyerő.

 

Tipp: 1. félidő Ferencváros 1.0 gól felett @5.80

gb1

A Konferencia Liga F-csoportjában a címvédő magyar bajnok az élről várhatja a folytatást. A 13 tétmeccse veretlen Fradi pontszerzése szerintem sem ördögtől való, de én nem merem kivenni Botkáékat. A Genk sem talált legyőzőre az utóbbi 9 meccsén, az elmúlt 6 összecsapásán pedig legalább 3 gól született, a Fiorentina ellen pedig hasonló módon 2-2-t ért el. Egy gólváltós döntetlen igencsak benne lehet a pakliban, de végül én azt várom, hogy úgy lesz over 2.5, hogy mindkét oldalon rezzen majd a háló.
 

Tipp: 2.5 over + BTS @1.92