Európa Liga

Biztonságinak tűnik ez a tipp a Liverpool EL meccsére

Újabb kötelező vár a Liverpoolra az Európa Ligában, ezúttal a francia 10. helyezett ellen.

Jön a Liverpool számára a csoportrangadó az Európa Ligában, azaz a Touluse gárdáját fogadja Jürgen Klopp együttese. Talán túlzás rangadónak kikiáltani egy olyan ütközetet, ahol 1.20 körül adják a hazait, de kétségtelen, ha nyernek az Anfielden a Vörösök, fél lábbal készülhetnek a tavaszi folytatásra.

Nincs könnyű meccs a Premier League-ben, erről a Liverpool az Everton ellen is meggyőződhetett. Ugyan majd' egy órát emberelőnyben tölthettek Szoboszlai Dominikék, a találkozón nem tudta igazán kidomborítani a két csapat közti minőségbeli különbséget a hazai csapat, sőt csak egy kissé szerencsés 11-es sietett a Vörösök segítségére.

Ettől függetlenül Szoboszlai játékára újfent nem lehetett panasz, nyugodtan kijelenthetjük, hogy telitalálat volt a magyar válogatott csapatkapitány leigazolása, aki az elmúlt EL meccsekhez hasonlóan jó eséllyel csütörtökön is pihenőt fog kapni.

Aki viszont több szerepet kaphat, az Darwin Nunez, hiszen a hétvégén csak csereként szállt be és mindkét eddigi EL meccsen kezdőként lépett pályára. Emellett pedig Gakpo már a csapattal edz, így valamelyest bővül majd Klop variációs lehetősége, de a bal bekk pozícióban Robertson hosszabb időre kidőlt, így könnyen lehet, hogy ismét Tsimikas fog kezdeni.

A Toulouse oldalán tisztább a kép, hiszen a pihentetés a franciák részéről nem lehet opció, sőt biztos, hogy különleges élmény lesz az Anfielden pályára lépni a vendégeknek. A Pool mögött egyértelműen a franciáknak áll ez a második hely, eddig a Linzet sikerült 1-0-ra megverni, míg a Royale Unionnal 1-1-es döntetlen jött össze.

A Ligue 1-ben 9 meccs után mindössze két győzelemmel szerénykedik Carles Martinez gárdája, ami azért nem néz ki jól, de az öt iksz valamelyest szépít az összképen. Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy a PSG és a Marseille ellen is pontosan távozott, az angoloknak is komolyan kell venni ezt az összecsapást. Zakaria Aboukhal  az egyetlen fontosabb hiányzó a vendégeknél.

Mire érdemes fogadni?

Az aligha lehet kérdés, hogy a Liverpool még tartalékosan is jó eséllyel mehet rá a győzelemre, ugyanis sokkal egységesebb gárda benyomását kelti, mint a Toulouse. A hendikepet nem bántatnánk, így egy fogadásépítőt néztünk ki, ahol úgy nyer a Liverpool, hogy maximum négy gólt láthatunk, emellett pedig nyolc sarokrúgást.

Az utóbbi elég egyértelműnek tűnik az EL meccsek alapján is, hiszen bőven 10 feletti szögletekkel operál mostanában a Pool a meccsein, de a franciákat sem kell félteni, hiszen a legutóbbi öt meccséből mindet lehozta.


✅ Tipp #1: Fogadásépítő: Liverpool nyer + több, mint 7 szöglet + kevesebb, mint 5 gól @2.25