Premier League

22-szerezhetünk Crouch tippsorával a United - City derbin

Bevállalós szelvényt rakott össze a Pálcikaember a vasárnapi manchesteri rangadóra.

A Premier League 10. fordulójának legnagyobb rangadóját Manchesterben rendezik, ahol vasárnap délután a város két gigásza, a United és a City feszül egymásnak. A derbi esélyeit alaposan górcső alá vesszük majd, ám előtte megnéztük, hogy mit vár a találkozótól az egykori angol válogatott, Peter Crouch.

"Érzelmes este volt a keddi a United számára az Old Traffordon. Nem könnyű feldolgozni egy akkora legenda elvesztését, mint Sir Bobby Charlton. A pályán elvégezte a dolgát a csapat, otthon tartották a 3 pontot, de a meggyőzőtől messze állt a játékuk. Maguire szerezte a győztes találatot, ami nagyon kellett a manchesterieknek. Az viszont nehezen érthető, hogy a kreatív játékosok miért nem csinálnak több gólszerzési lehetőséget. Ezen javítaniuk kell a City ellen, amely csapatnak ugyan volt néhány botlása az utóbbi időben, de még mindig félelmetesen fest és nehéz nem favoritnak tartani vasárnap."  - vélekedett a meccs esélyeiről a Pálcikaember.

És akkor lássuk, hogy Crouch milyen tippsort állított össze a manchesteri derbire. Ahogyan azt oldalunk rutinos olvasói már megszokhatták, az egykori liverpooli gólvágó a fogadásszerkesztőt hívja segítségül, amellyel ezúttal öt tippet kombinált össze, méghozzá 22-szeres kasszáért cserébe. Íme!


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Haaland bármikor gólt szerez + Hojlund 1+ kaput eltaláló lövés + Rodri 2+ szabálytalanság + McTominay lapot kap @22.00
 

Fogadási határidő: október 29. 16:30