NB I

Maradt még érték a Loki veretésében? - tipp a rangadóra

Hibásnak tűnő oddsra bukkantunk a Puskás-Loki rangadó lapos piacai között.

Puskás-Debrecen rangadóval zárul az OTP Bank Liga szombati játéknapja, vagyis két, a dobogóra és talán még a második helyre is elvileg esélyes csapat találkozik Felcsúton. Az előjelek és az oddsok azért a hazaiak mellett szólnak, amely folytatná jó szériáját az NB I-ben.

Érdekesek voltak a találkozó nyitó oddsai, hiszen 2.40-ért fogadhattunk az első órákban Hornyák Zsolt csapatára, amely nem tűnt reálisnak. A Puskás ugyanis az utolsó 3 meccsén 7 pontot szerzett, az MTK ellen rúgott ötös pedig tekintélyt parancsoló volt - nem is csoda, hogy 1.80-1.90-ig kúszott le a sikerük a Loki ellen.

Ugyan az elmúlt években nem a rúgott góljairól volt híres a Hornyák-gárda, idén már 19-nél jár, ami csak eggyel kevesebb, mint a második helyen álló Paks-Újpest kettős. Ráadásul a gólok szépen megoszlanak, hiszen idén már 11 játékos is betalált a felcsúti mezben, míg a házi gólkirály Jakub Plsek a maga öt találatával.

Ami a túloldalt illeti, a Loki igazán fontos győzelmet aratott a Fehérvár ellen, amely duplán sokat számít. Egyrészt négy nyeretlen mérkőzés után jött a 3 pont, másrészt éppen a nagy rivális ellen, amely mindig alkalmas arra, hogy kicsit visszahozza a szurkolók lelkesedését a csapat iránt.

Nem lesz könnyű szériája a DVSC-nek, hiszen a következő hét meccséből hatszor is idegenben játszik, így 2023-ban már csak egyszer találkoznak kedvenceikkel a fanatikusok a Nagyerdei Stadionban. Ez a néhány meccs el is döntheti, hogy középcsapat vagy éremre favorit lesz-e idén a DVSC.

A Ferencváros elleni bátor és olykor domináns futball és a Vidi legyőzése viszont erőt kell adjon, olyat, amely elég lehet a minimum 1 pontra még Felcsúton is. Bár Szrdjan Blagojevicsnek még mindig vannak hiányzói, a Bárány-Domingues kettős parádéja ígéretes jelnek mutatkozik.

Tavaly több pikáns meccset is játszottak a fele, több ízben is igen kérdéses bírói döntések miatt tudott nyerni az Akadémia. Ha a kupameccset is ideszámoljuk, akkor a négy találkozón összesen 24 lapot láthattunk, ami jó kiindulási alap lehet mostani tippünkhöz. És ha ezt még megfűszerezzük azzal a ténnyel, hogy az NB I-ben a Puskás átlagolja idén a legtöbb sárgát, akkor nem is csoda, hogy itt a lapokra megyünk rá. Ugyanakkor fontos megjegyezni, nem reális a felcsútiak 1.55-ös szorzója, így ide mi benyomunk egy kontrát.

Az, hogy egy idegenbeli, underdogként játszó csapat kap több lapot, közel 4-es oddson fogadható, abszurd.

Ami egyébként a címben feltett kérdést illeti, a szorzó nagyjából beállt a helyesre, így nagy értéket nem látunk a győztes megtippelésében már. Amolyan 50/50 találkozó az 1-es és az x2 között.


✅ Tipp #1: 5,5 lap felett @1.87
 

Tipp #2: Legtöbb büntetőlap: Debrecen @3.80
 

Fogadási határidő: október 28. 17:00