Angol Ligakupa

Ezzel a tippel dupláznánk a West Ham-Arsenalon

Akár szoros is lehet a londoni városi rangadó az Angol Ligakupában, bő kétszerező tippünk van a csatára.

Az Angol Ligakupában már a legjobb nyolc közé jutás a tét, avagy a nyolcaddöntők kerülnek terítékre. A szerdai hat ütközet közül több is rangadónak számít, amelyek közülük jelen cikkünkben a londoni derbivel, a West Ham-Arsenallal foglalkozunk. A bukiknál az Ágyúsok számítanak esélyesebbnek, igaz, háromesélyben átlagosan szűk 2.20-szoros pénzért lehet rájuk fogadni.

Csapathírek

Ami némileg meglepő, hiszen a West Ham pocsék formában várja a hétközi kupatalálkozót. A Kalapácsosok ugyanis a Freiburg elleni, idegenbeli 2-1-es sikert követően a Newcastle csapatával 2-2-t játszottak, majd az Aston Villától (1-4), az Olimpiakosztól (1-2), vasárnap pedig az Evertontól (0-1) is kikaptak, utóbbitól hazai pályán...

Ettől függetlenül nincs rossz szezonjuk eddig David Moyeséknak, hiszen a Konferencia Liga csoportjukat vezetik féltávnál, a Premier League-ben a kilencedik helyen tanyáznak, míg az AL-ben ugye a 16 között vannak már, ahol az előző körben a Lincolnt győzték le házon kívül (1-0).

Hiányzók terén jól állnak, a skót menedzser ugyanis a hírek szerint a teljes keretét be tudja vetni, hiszen se sérültje, se eltiltottja sincs...

Ugyanakkor ezzel szemben az Arsenal jó passzban utazhat városi riválisához, mivel a Lens elleni vereség után négy meccsen is veretlen maradt. Sőt, ezen intervallumban háromszor is nyerni tudott, többek közt a Manchester Cityt (1-0), a Sevillát (2-1), míg szombaton a Sheffield United (5-0) alakulatát verte, a döntetlent pedig a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en érte el, ahol 0-2-ről sikerült pontot mentenie.

A Bajnokok Ligája négyesét így vezeti, a PL-ben két pont a hátránya a listavezető Tottenhammel szemben, míg az AL-ben már a legjobb nyolc közé jutás a tét számára, ahol szeptember végén a Brentfordot verte és ejtette ki idegenben (1-0).

Arteta mester sem panaszkodhat a hiányzók számát illetően, hiszen a régóta maródi Timber, Partey duó mellett csak Gabriel Jesúsra nem számíthat szerdán.

Mire érdemes fogadni?

Papíron tehát a vendégek várják jobb passzból a meccset, ráadásul minőségibb kerettel is bírnak. Ugyanakkor borítékolható, hogy Arteta több helyen is változtat alapcsapatán, az előrejelzések alapján akár hét pozícióban (!) is cserélhet, pláne, hogy szombaton Newcastle-be utaznak a PL keretén belül...

Igaz, meglepő volna, ha Moyes nem így tenne, vagyis nem rotálna, de a WHU-nak nagy szüksége van egy pozitív eredményre az utóbbi hetek kiábrándító eredményei után...

A felek az idei szezonban még nem futottak össze, tavaly 2-2-re végeztek a Kalapácsosok otthonában, míg az Emiratesben 3-1-re nyert az Arsenal.

Látható, hogy azok a meccsek gólgazdagra sikeredtek, s szerintünk ez most is benne van a pakliban, még úgy is, hogy vélhetően egyik fél sem veti be a teljes fegyverarzenálját. Így pedig egy alap, mondhatni "biztonsági" tippel próbálkoznánk bő kétszeres szorzó felett, ami nem más, minthogy mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 találat születik a találkozón.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Összes 2,5 fölött - Igen @2.15

Fogadási határidő: november 1. 20:30