La Liga

Erre fogadnánk a Barcelona újabb rangadóján

Harmadik bajnoki rangadójára készül zsinórban a Barcelona, amely ezúttal San Sebastianba látogat.

Nehéz menetben van a Barcelona csapata, a címvédő sorozatban harmadik fordulóban játszik rangadót a La Ligában. A Real Madrid elleni hosszabbításban elveszített klasszikus után lépéshátránya is kerültek a katalánok a madridi - és a Girona - duóval szemben, így egy újabb botlás már nagyon sokba fájhatna Xaviéknak. Csakhogy a Real Sociedad nem könnyű ellenfél, pláne nem idegenben, igaz a Barca a legutóbb három látogatása alkalmával nyerni tudott San Sebastianban.

Csapathírek

A Sociedad egyelőre az 5. helyen áll a tabellán, hátránya a Barcával szemben 5 egység. Vélhetően idén sem lesz reális esélye a dobogóra a baszkoknak, de a BL-szereplés kiharcolása idén is összejöhet. Ehhez azonban az kell, hogy a Sociedad jól bírja a kettős terhelést, ez pedig a keret egészségén múlhat elsősorban. Erre a találkozóra három fontos embert kell majd nélkülöznie a királyi csapatnak, Tierney, André Silva és Odriozola sem lesz bevethető.

A Barcelonánál egy fokkal javult a helyzet, hiszen szép lassan felépül(t) mindenki a keretből. Sergi Roberto biztosan pihen még, de már Pedri és de Jong játékára is van esély, ahogy Lewandowski is visszatérhet a kezdőcsapatba.

[4205458] 2023-11-04 21:00:00 Real Sociedad - Barcelonax

Mire érdemes fogadni?

Nagyon nehéz 90 percnek ígérkezik ez az ütközet mindkét fél számára, így egyetértünk abban a fogadóirodákkal, hogy gyakorlatilag háromesélyes meccsről beszélünk.Nem is fogadnánk a végeredményre, de még a gólokra sem, annyira "bármi lehet" ez a meccs.

Ami viszont tetszik nekünk, az a szögletek overeztetése, hiszen nem kapott magas line-t ez a meccs. Ha valóban egy küzdelmes és kiélezett találkozó lesz, akkor nagyobb szerepet kaphatnak a pontrúgások és így a szögletek is, így ez a 9-es szám bepróbálhatónak tűnik.


✅ Tipp #1: Szögletek 8.5 felett @1.74

Fogadási határidő: november 4. 21:00