Bajnokok Ligája

Melyik meccsen megy el ez a triplázó "tutista" BL-kombi?!

Újfent megróbáljuk a lehetetlent a világ legjobb klubfoci sorozatában, ahol négy favoritot veszünk ki győztesre.

A száraz novemberezők komoly feladat elé néznek, hiszen két hét kihagyás után visszatér a Bajnokok Ligája, ahol már a negyedik kör lesz terítéken. A csoportkör felén tehát túl vagyunk, az esélyek pedig szépen körvonalazódnak, olyan igazán nagy szenzáció viszont még nincs kilátásban. A gigaklubok közül a halálcsoportban lévő Milan és a mélyrepülésben lévő Manchester United továbbjutása kérdéses, de több óriás már a héten biztosíthatja helyét a legjobb 16 között.

Na, de nem is húznánk tovább a drága időtöket, csapjunk is bele a cikk apropójába, hiszen újfent jelentkezünk a múltban már többször felbukkanó "tutista kombi" rovatunkkal. Ezzel kapcsolatban mindig leszögezzük, hogy a címben írt szójáték ugyan remekül hangzik, de ez a kiírás aligha a fix eredményeiről híres, bár azért azt sem állíthatjuk, hogy lehetetlen papírforma eredményekkel nyerni. Utóbbira teszünk hát egy próbát a negyedi körre is, erre a szelvényre két La Liga-csapat, a Barcelona és az Atléti sikere mellett a Napoli és a Bayern győzelme került.

A legjobb meccsekkel természetesen részletes előzetesben is jelentkezünk majd, de azért pár mondatot ejtsünk a kombinkat érintő találkozókról. Kezdjük a Sahtar-Barcával, amelyen a top formától messze lévő katalánok Hamburgban próbálják bebiztosítani a továbbjutásukat, amire legutóbb 2021-ben volt példa. Xavi irányításával kétségkívül feljavult a gránátvörös-kék gárda, amely ha nem is tud folyamatosan jó formát mutatni, a kötelezőket azért így vagy úgy csak be szokta húzni. Az Atléti sikerére sem biztos, hogy első blikkre vonzó az 1.30 körüli szorzó, tekintve, hogy a hétvégén a Las Palmas ellen 2-1-re maradt alul a csapat. A Matracosok azonban hazai pályán nagyot mennek, hiszen az utóbbi 14 bajnokijukat behúzták a Metropolitanóban, ahol már a Feyenoordot is legyűrték a csoportkörben.

Tudtad? A mostani csoportkör-formátum 2003-as bevezetése óta a Bayern rendelkezik a legjobb mutatóval minden csapatot figyelembe véve - 86 győzelem, 74% győzelmi arány áll a csapat neve mellett. Müllerék jelenleg 37 csoportmeccs óta veretlenek!

Szerdán északabbra utazunk, a korábbi idősávban kerül megrendezésre a Napoli-Union, amelyen a Serie A-címvédő a BL-újonccal csaphat össze. A meccs odavágóját 1-0-ra nyerték Osimhenék, akik a Saleritana elleni győzelemmel hangoltak a második felvonásra. Az Union ellenben Európa egyik, ha nem a legrosszabb formában lévő csapata, amely zsinórban 12 (!) tétmeccset bukott és ugyan minden sorozat megszakad egyszer, de 1.40 fölött aligha hagyjuk ott a nápolyiak sikerét. Végezetül a Bayern-Galata díszeleg a tippsoron, amely szintén felesleges lenne túlmagyarázni a "H"-t. A bajorok ugyan a Német Kupából arcpirító módon kiestek, de ez kellően feltüzelte őket ahhoz, hogy 4-0-ra verjék otthon a Dortmundot. A gólokat eszméletlen ütemben termelő Kane és társai már Isztambulban is felőrölték a sokáig meccsben lévő törököket, akik ellen véleményünk szerint meg lesz a kettős győzelem is. Ne felejtsük, a Bayern több, mint hat éve kapott ki utoljára a BL ezen szakaszában...


✅ Tutista BL-kombi:

Atlético Madrid + Barcelona + Napoli + Bayern @2.75
 

Fogadási határidő: november 7. 18:45