Európa Liga

Ezt néztük ki a West Ham-Olimpiakoszra

Az angolok visszavágnának a görögöknek a két héttel ezelőtti vereségért. Vajon összejön nekik? Másra fogadunk!

Az Európa Liga A jelű négyesében a West Ham-Olimpiakosz csörte a továbbjutás szempontjából nem kis téttel bír. Pláne úgy, hogy két héttel ezelőtt a görögök hazai pályán 2-1-re győzték le az angolokat. A visszavágónak ugyanakkor már a londoniak az esélyesei a fogadóirodák szerint, sikerüket ugyanis mindössze 1.70-szeres odds alatt mérik.

Csapathírek

Pedig a Kalapácsosok pocsék formában várják a hétközi összecsapást. Az utolsó hat tétmeccsükön mindössze egyszer tudtak nyerni, az Angol Ligakupában az Arsenalt nyomták le bő egy hete 3-1-re. A Premier Leauge-ben a Newcastle ellen 2-2-t hoztak össze, ám azt követően az Aston Villától (1-4), az Evertontól (0-1) és szombaton a Brentfordtól (2-3) is kikaptak...

Az EL-ben a TSC (3-1), majd a Freiburg (2-1) elleni sikerekkel indítottak, ám a legutóbbi játéknapon, ahogy fentebb is említettük, 2-1-es vereséget szenvedtek Görögországban az Olimpiakosz vendégeként, aminek köszönhetően kicsit összébb rázódott a mezőny.

Ugyan a WHU hat ponttal vezeti a csoportot, de a Freiburg is ennyi egységet kapirgált össze, míg az Olimpiakosz négy ponttal üldözi a duót, a Topolya pedig egy ponttal a sor végén kullog.

Ami a kimaradóiakat illeti a bordó-kékeknek, ezen a téren jól állnak, David Moyes maximum Zoumára nem számíthat, akinek szereplése kérdéses csütörtök este.

A görögök sincsenek kirobbanó formában, de az utóbbi heteket tekintve kicsit jobban állnak, mint a hazaiak. A Szuperligában vasárnap hazai pályán meglepő vereséget szenvedtek a PAOK-kal szemben, ráadásul úgy kaptak ki 4-2-re, hogy a 85. percben még 0-4 állt az eredményjelzőn. Ennek köszönhetően ugyan továbbra is a második helyen tanyáznak, de a Panathinaikosz meglépett négy ponttal előttük, amely csapat ellen pár hete zakóztak otthoni környezetükben 3-0-ra...

Az EL-ben viszont javuló tendenciát mutatnak, a Freiburgtól 3-2-re kikaptak ugyan, majd Topolyán játszottak 2-2-t, míg ugye legutóbb a West Hamet 2-1-re verték, s életben tartották továbbjutási reményeiket a sorozatban.

A hazaiakhoz hasonlóan a vendégeknél sem kell számítani túlságosan sok hiányzóra, egyedül csak a sérült Freire marad ki tőlük.

Mire érdemes fogadni?

Hazai pályán a West Ham az esélyesebb, még az odavágó eredményétől függetlenül is. Azonban a londoniak nincsenek formában, az Olimpiakosz vállán pedig nem lesz teher, avagy kis túlzással bármi benne lehet a pakliban ezen az igen nagy téttel bíró találkozón.

Így kimenetelre és gólokra nem fogadnánk, a sárga lapokban viszont látunk potenciált. Az ugyanis biztos, hogy feszült lesz az összecsapás, vagyis jó pár kártya előkerülhet. Az odavágón nyolc (!) sárga lap került kiosztásra, ami, ha ezúttal nem is jön össze, de úgy véljük, hogy ebből a mennyiségből legalább öt megmaradhat. Pláne, hogy a spori az a Matej Jug lesz, aki az átlagnál könnyebben nyúl a zsebéhez, a legutóbbi nemzetközi kupameccsén, az AEK Athén-Ajaxon például hat sárgát osztott ki, így 4,5-es határon az overt favorizáljuk.


✅ Tipp #1: Sárga lapok 4,5 felett @1.72

Fogadási határidő: november 9. 18:45