EURO 2024

Tudunk javulni? Itt vannak az oddsok Montenegró ellen!

A csoportelsőség a tét a vasárnapi meccsünkön Montenegró ellen. Erős javulás kell a győzelemhez.

Kínkeserves döntetlennel elérte a célját Bulgáriában a magyar válogatott, amely 1985 óta első ízben kvalifikálta magát úgy egy világversenyre, hogy a részvételhez nem kellett selejtezőt játszania. Marco Rossi csapata az utolsó forduló eredményétől függetlenül biztosította helyét a 2024-ben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra, a december 2-án esedékes sorsolás szempontjából azonban még érdekes lesz a vasárnapi, Montenegró elleni zárómeccs is. 

 

A csoportelsőséghez ugyanis legalább egy pontot szereznünk kell Montenegró ellen, vereség esetén minden bizonnyal Szerbia megelőz majd minket. A bukik mindenesetre 1.11-es szorzóval fizetik a magyar válogatott csoportgyőzelmét! 

 

Ugyanakkor Montenegró számára még van tétje a budapesti találkozónak, ugyanis abban az esetben, ha Szerbia vereséget szenvedne hazai pályán Bulgáriától, Montenegró pedig győzni tudna a Puskásban, akkor Montenegró jutna ki az Európa-bajnokságra. 

Vagyis sok múlik azon, hogy miként végeznek a szerbek Belgrádban, ahol egyébként zárt kapu mögött játszanak a csapatok. 


Ugyanolyan oddsot kaptunk, mint a bolgárok ellen 

A magyar csapat természetesen favoritja a vasárnapi ütközetnek és ahogy a selejtező minden meccsén, ezúttal is telt ház, több mint 60 ezer ember szurkol majd a helyszínen Szoboszlaiéknak. A fogadóirodák 1.65 körüli szorzón kínálják Marco Rossi együttesének győzelmét, ez nagyjából megegyezik a Szófiában kínált magyar oddsokhoz. 

 

A bolgárok ellen azonban nem játszott jól a csapat, amelyen nagyon érződött a kulcsemberek hiánya. 

Sallai Roland, Willi Orbán és Varga Barnabás továbbra sem állhat a csapat rendelkezésére, de pluszban most már az eltiltott Kerkez Milos szolgálatairól is le kell mondanunk. 

 

Hogy ezt miképpen tudja majd kompenzálni a válogatott, az vasárnap kiderül, mindenesetre az biztos, hogy Montenegró ellen nehéz mérkőzésre kell számítani, miközben a szurkolók nyilvánvalóan magabiztos győzelmet várnak a csapattól. 

Magyarország Döntetlen Montenegró
1.67 4.10 4.75
[4044756] 2023-11-19 15:00:00 Magyarország - Montenegróx;