Tenisz

Ez a legjobb tipp a Djokovics - Sinner döntőre?

Vasárnap este bajnokot avatnak Torinóban, a fináléban Novak Djokovics és a hazai kedvenc Jannik Sinner feszül egymásnak.

Nagyon érdekes döntő elé nézünk, hiszen ugyanabból a csoportból jutottak el idáig és Novak Djokovics sorsosa Jannik Sinner kezében volt. A két játékos egymás elleni meccsét a csoportban az olasz játékos epikus küzdelemben behúzta, innentől pedig a szerb legenda elég nehéz helyzetbe került.

Az utolsó körben, ha Sinner leadta volna a győzelmet Holger Runének, akkor Djokovicstól elbúcsúztunk volna. De az olasz ennél sokkal profibb volt és a hazai közönséget maximálisan kiszolgálva legyőzte a dán kihívóját és így magával vitte a legjobb négy közé a világelsőt.

Semleges szurkolóként ezt egyáltalán nem bánjuk, hiszen az első meccsük tényleg fantasztikus volt. Sinner karrierje során első alkalommal győzte le Djokovicsot, aki előtte legutóbb a wimbledoni fináléban vesztett meccset. Nagy sorozatot tört meg az olasz, amelyhez kellett a közönség is. Az itáliai publikum pontosan úgy viselkedett, ahogyan arra számítani lehetett, avagy 'Nole' rendesen kapta az ívet. Nem számíthat másra a világelső a döntőben sem, szóval már csak emiatt is pokolian nehéz mérkőzés elé néz.

És hát azt se felejtsük el, hogy amellett, hogy a közönség egy emberként áll Sinner mögött, a fiatal olasz fantasztikus formának örvend. Nagyon érzi a játékot ezen a gyors borításon és egy agresszív, pontos tenisszel ismét révbe érhet Djokovics ellen. De nyilván néhány napon belül kétszer legyőzni a világelsőt nem egy egyszerű mutatvány, főleg ha a világelsőt Novak Djokovicsnak hívják. Ne legyen kétségünk afelől, hogy a szerb új dolgokkal próbálja majd meglepni az olaszt.

Csak érdekességképpen, ha Sinner megnyeri a döntőt, akkor egyrészről az ATP-világbajnokságok történetének első olasz bajnoka lesz, másrészről minden idők legnagyobb pénznyereményét viheti haza.
 

Mire fogadjunk?


A bukmékereket nem nagyon hatotta meg a csoportmeccsük kimenetele, továbbra is Djokovicsot favorizálják kettejük párharcában. A keddi csörtéjükön kevés brékre és legalább egy tie-breakre számítottunk, ezek szépen le is jöttek. Most viszont egy Sinner pluszos hendiben látjuk az értéket, mert szerintünk ezt a Sinnert, ilyen körülmények között nem lehet lesimázni. Egy speckó-tippet is kinéztünk, mégpedig, hogy Djokovics ütőt tör. Frusztrált volt az első meccsükön és valószínűleg nem lesz ez másképp a döntőben sem.


✅ Tipp #1: Sinner +2.5 játék hendikep @1.76

✅ Tipp #2: Valamelyik játékos eltöri az ütőjét @7.00

Fogadási határidő: november 19. 18:00