NB II

Biztonsági tippet néztünk ki húsvéthétfőre

  • Cipolla

Az NB II-ben tapadna a Győr a két éllovasra, a Siófok ellen kötelező a három pont begyűjtése.

Hétfő estére is maradt egy bajnoki az NB II 26. fordulójából, ahol a Győr a Siófok gárdáját fogadja. Az ETO jelenleg három ponttal van a Vasas mögött, tehát egy győzelemmel ismét pontazonosság lehet a feljutást jelentő második helyért folytatott harcban.

A Győrnél nagy változások voltak tavasszal, hiszen megköszönték Antonio Munoz munkáját, az utód pedig a Diósgyőrből menesztett Szergej Kuznyecov lett. Az új vezetőedzővel négy meccs alatt két győzelem és két vereség a mérleg. Talán a játék képe már javul a Nyíregyháza elleni első meccséhez képest, bár a támadójátékban komoly hiányosságok vannak.

A két fél kerete között óriási a minőségbeli különbség, hiszen a Siófok célja nem lehet más, mint a bennmaradás kiharcolása. Miután a 18 csapatos NB II a következő szezonban 16 csapatra csökken, így négy kieső is lesz a szezon végén, amiben jó eséllyel a Balaton-partiak is érintettek lehetnek. 

Jelenleg a 16. mindössze a Siófok, a hátrány pedig hat pont a 14. helyhez képest. Ez elég nagy távolságnak tűnik 9 körrel a vége előtt, így muszáj lenne bravúrokat is összehozni, hiszen a riválisok is szépen gyűjtögetik a pontokat.

Mire érdemes fogadni?

A meccs országos egyesnek tűnne, ha a Győr egy picivel jobb formában lenne. A jelenlegi állapotban azonban 1.40-ért nem egy életbiztosítás beszállni a hazai sikerre. A Győr ugyan a legutóbbi körben 3-1-re megverte a Haladást, azt a meccset 80 percig emberelőnyben vívta, így a rengeteg helyzete ennek volt köszönhető. A Siófoktól egy stabilabb védekezést várunk, amely kontrákra rendezkedik be, így nem számítunk gólzáporos sikerre.

Az ázsiai piacon elvisszük a 3 gól alatti opciót, tippünk tehát csak akkor lenne vesztes, ha négy vagy több gól születne az ETO Parkban.

{"headTitle":"Győri ETO - Siófok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai gólszám: 3 gól alatt","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}