Darts

Ez nem áprilisi tréfa, 544-es oddsra fogadunk

 • Cesc18

Nem kérdés, hogy ennek a szelvénynek zöldülnie kell hétfőn délután...

Húsvéthétfőn rendezik a German Darts Grand Prix utolsó játéknapját, a program 13 órakor indul. Délután a nyolcaddöntők következnek, majd este a negyeddöntőkre, elődöntőkre és végül a fináléra kerül sor. 

Túl nagy meglepetéseket nem hozott a két hétvégi játéknap, így egy nagyon izgalmas végjáték elé nézünk. A top 6 favoritnak a PL-sztárok számítanak, kezdve a sort Luke Humphries-zal, aki szerény 108 pontos körátlaggal kezdte a tornát és rögtön az első meccsén kifogta a 'nagyhalat'. 

A világelső tehát nem lassít, továbbra is szenzációs formában játszik, de azért hosszú nap elé néz, hiszen a döntőig még olyan játékosokkal találkozhat, mint Rob Cross, Gerwyn Price vagy éppen a címvédő Michael Smith, a másik ágon pedig Michael van Gerwen a legnagyobb favorit.

Jó kis nyolcaddöntős párosítások jöttek össze, amelyek mindegyikére kinéztünk egy 180-as tippet, ezek kombinációja pedig egy elég ütős, 544-es eredőt adott ki, avagy 1000 forint kockáztatásával több, mint félmilliós nyeremény ütheti a markunkat

A szelvényen a legalacsonyabb odds 1.91, a legmagasabb 2.75, szóval igazán rizikós tipp nem került a nyolc közé, de azért természetesen óriási dolog lenne, ha minden zöldülne. 

{"headTitle":"German Darts Grand Prix, Nyocladdöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-01 13:00","footerTitle":"544,01","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Michael Smith 180-ak 3.5 felett","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ryan Searle 180-ak 2.5 felett","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Danny Noppert 180-ak 2.5 felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Luke Humphries 180-ak 3.5 felett","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ross Smith 180-ak 3.5 felett","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Chris Dobey 180-ak 3.5 felett","odds":"2.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Joe Cullen 180-ak 3.5 felett","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dave Chisnall 180-ak 3.5 felett","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<