Serie A

Humor helyett érték van ebben a 2.50-szeres hétfői fogadásban

Április első napján több remek meccs is helyet kapott, a honi iroda pedig a tavalyi BL-döntősre nyújt most extrát.

Az április elsején megrendezésre kerülő Serie A meccseket már egy korábbi anyagban is szemléztük, a     kínálatát böngészve viszont belefutottunk egy emelt szorzóba is a nap zárómeccsén.

Az Oddsrakétát hétfőn ugyanis az Inter-Empoli csörtére hozták ki, ahol kiemelt szorzón fogadhatunk arra, hogy Lautaro Martínezék legalább 3 gólt szereznek.

Ezt az opciót 1.87-es szorzóhoz képest így 2.50-ért lehet megfogadni, ez pedig annak ellenére is hordoz értéket, hogy mi alapból nem várunk gólzáport. Olasz-specialista szakírónk, varin 1-0-s Inter-győzelmet jósolt, ami 7.50-szeres megtérüléssel kecsegtet, tehát ha külön-külön megjátsszuk a két ötletet, akkor is szép profitot helyezhetünk kilátásba. A két szék közé pedig csak akkor zuhanunk, ha a tavalyi BL-döntős Nerazzurri megáll két szerzett találatnál, vagy persze, ha óriási favorit létére valami szürreális, áprilisi tréfának is beillő eredményt produkál...

Hol találom az Oddsrakéta fogadást?

A fogadást ne a labdarúgáson belül keresd, hanem az "Oddsrakéta" fül alatt. Az oddsrakétáról részletesen az alábbi cikkünkben olvashatsz. A maximális tét felhasználónként eltérő, így mindenképp érdemes megnézni, hogy a saját számlán mennyit enged a magyar bukméker.

{"headTitle":"Inter-Empoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-01 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta: Inter legalább 3 gólt szerez","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Fogadj a legizgalmas piacokra a Tippmixprón <<<