Championship

Ezt néztük ki a Leicester-Norwich rangadóra

  • Tomihmv

Komoly meccsel indul a húsvéthétfői forduló a Championshipben, a harmadik Rókák, a hatodik Kanárikat fogadják.

Húsvéthétfőn komplett fordulót rendeznek a világ legerősebb másodosztályú labdarúgó-bajnokságában, vagyis a Championshipben. A nyitómérkőzést pedig a Leicester és a Norwich vívja meg a King Power Stadionban, amely ütközetnek a hazaiak az esélyesei, a bukik ugyanis átlagosan 1.65-szörös pénzért mérik a "H"-t.

Csapathírek

Komoly gödörben van a Leicester együttese, pedig a Rókák olyannyira jól rajtoltak a bajnokságban, hogy már decemberben mindenki elkönyvelte a bajnoki címüket, s a feljutásukat. Nos, a 40. fordulóbeli ütközetüket a harmadik, tehát osztályozós helyről várják, igaz, ha az elmaradt meccsüket behúzzák, akkor az élre állnak...

No, de a formájukra visszakanyarodva, az utolsó nyolc tétmeccsükből egyet sikerült megnyerniük a rendes játékidőben, méghozzá közel egy hónapja Sunderlandben (1-0). Bournemouthban, az FA Kupa keretén belül, hosszabbítást követően diadalmaskodtak (1-0), igaz, a sorozatból a válogatott szünetet megelőzően kizúgtak (4-2-re kaptak ki a Chelsea-nél). Ezen túl pedig ezen intervallumban a Hull elleni ikszet (2-2) leszámítva, valamennyi találkozójukat elbukták, avagy a Middlesbrogh (1-2), a Leeds (1-3), a QPR (1-2), míg pénteken a Bristol City (1-0) ellen is kapituláltak...

Hiányzók terén pedig nem állnak annyira rosszul Marescáék, bár McAteer, Cannon, Nelson sérülés, míg Doyle eltiltás miatt marad ki a hét első napján.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ezzel szemben a vendégek jó passzban vannak, hiszen az elmúlt tíz bajnokijukból csak egyet veszítettek el, mindössze kettőn játszottak döntetlent, avagy hétszer is nyerni tudtak ezen időszakban.

Leicesterbe zsinórban három sikerrel a hátuk mögött utazhatnak, ugyanis a Rotherhamet 5-0-ra, a Stoke-ot 3-0-ra, míg a leállást követően, nagypénteken, a Plymouth csapatát 2-1-re verték, utóbbit méghozzá úgy, hogy hátrányból sikerült fordítaniuk.

A remek eredményeknek köszönhetően a Noriwch a hatodik, tehát éppen osztályozós pozícióban tanyázik. Az egyenes ági feljutástól ugyanakkor messze van, mivel a második helyezett Leeds alakulatától 19 egységre helyezkedik el, hét körrel a zárás előtt.

A kimaradók terén is egyre jobb a helyzet Wagernéknél, Duffy a Plymouth ellen csereként már visszatért, a hírek szerint húsvéthétfőn kezdő lesz, vagyis már csak Rowe, Hernández és Jannulisz szolgálataira nem számíthatnak a Kanárik.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsén a Leicester 2-0-ra nyerni tudott Norwichban, de akkor ugye a Rókák bombasztikus formában voltak. Ezúttal teljesen más a leányzófekvése, még akkor is, ha az LCFC lesz a pályaválasztó, bár legutóbbi két hazai bajnokiját ugye elbukta...

Gyakorlatilag bármilyen eredmény benne van a pakliban az előjelek alapján, ugyanakkor aligha maradnak el a gólok és a büntetőlapok a találkozón. Így pedig egy olyan fogadáskészítővel próbálkoznánk, hogy arra fogadunk, hogy legalább két találat, valamint minimum négy büntetőlap születik a találkozón.

Az első opciót a Norwich akár egyedül is lehozhatja, akkor formában van a csapat, arról nem is beszélve, hogy közel két lőtt gólt átlagol meccsenként az idei Championshipben, utóbbi pedig a leicesteriekre is igaz. A büntetőlapokat a felek átlagaira (a Kanárik 2,05, a Rókák 1,92 büntetőlapot átlagolnak idén a bajnokságban), a játékvezetőre (Bond idén elég színesen vezeti meccseit, 4,71 az átlaga az első és a másodosztályú bajnokikon), az őszi meccsükre (nyolc sárgát hozott az a találkozó), valamint a nagy tétre alapozzuk.

{"headTitle":"Leicester - Norwich","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-01 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 1,5 gól + Több, mint 3,5 büntetőlap","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4202707] 2024-04-01 13:30:00 Leicester City - Norwich Cityx;