Sportfogadás

Az év egyik legjobb tippjét kaptuk a Tippmixprótól?

Szerda este a Diósgyőr otthonába látogat a Ferencváros, a Tippmixprónál pedig bombasztikus Oddsrakétát pakolhatunk meg.

Kattints még több infóért!

A negyeddöntőkkel folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei a héten, a legnagyobb figyelem pedig természetesen a Diósgyőr-Ferencváros mérkőzést kíséri. Nem véletlen a nagy érdeklődés, hiszen a négy párosítás közül messze ez a legnívósabb, de az igazi sava-borsát a rangadónak természetesen a két nagy szurkolótábor adja.

A pályaválasztás mindenképpen segítségére lehet a Diósgyőrnek, hiszen odahaza jóval eredményesebben szerepel, a hírek szerint ráadásul bizony közel telt ház várható a Fradi elleni találkozón.

Hasonló körülmények között zajlott a két csapat legutóbbi rangadója is, tavaly októberben 12 000 néző előtt a Fradi Botka és Pesics góljaival 2-1-es győzelmet aratott Miskolcon.

A fogadóirodáknál most is a Fradi az esélyes, a bajnoki címvédő sikerére 1.83-as szorzót kínál a Tippmixpro, ami jócskán magasabb (1.53), mint az őszi meccs vendég kimenetelére kínált odds.

 

A Tippmixpro Oddsrakétájában 2.30-as szorzót kínálnak arra, hogy a Fradi legalább két gólt szerez a Diósgyőr ellen!

 

Ez az opció egészen bombasztikusnak tűnik, hiszen az eredeti - nem felnyomott - szorzók 1.60 és 1.65 körül mozognak a piacon. A Tippmixpro megemelt szorzója tehát óriási értékkel kecsegtet.

Az előzmények is viszonylag kedvezőek. A DVTK hétvégén óriási pofont kapott Zalaegerszegen, hiszen 5-1-es zakóval utazhatott haza, miközben az FTC félgőzzel is könnyed edzőmeccset csinált a Mezőkövesd elleni idegenbeli bajnokijából. A pillanatnyi forma és a két csapat között meglévő minőségbeli különbség okán véleményünk szerint ez egy igazán erős fogadásnak tűnik ezen a szorzón!

 

>>> Nem akarsz lemaradni az Oddsrakétáról? <<<
>>> Akkor irány a Tippmixpro  <<<

{"headTitle":"DVTK - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"FTC legalább 2 gólt szerez a rendes játékidőben ","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}