Tenisz

Ebben a 2.33-as oddsban látunk értéket Fucsovics keddi meccsén

 • Cesc18

A magyar fiú argentin ellenfél ellen kezd Estorilban, ahol karrierje során első alkalommal teszi tiszteletét.

A kemény pályás teniszt a salakos váltja fel ezen a héten és az egyik vendéglátó a csodaszép Estoril városa lesz, ahol már kedden délután bemutatkozhat Fucsovics Márton. 

Érdekes választás ez a torna a világranglista-85. magyartól, hiszen egyrészről korábban soha nem játszott még Estorilban, másrészről ennél később, Monte-Carlóban szokása indítani az európai salakszezont. 

Persze kellenek a pontok és az önbizalom Marcinak, ugyanis az idei szezonja egyelőre felejthetően alakult, miután hat győzelemre hat vereség jutott eddig. Legutóbb ugye Miamiban láthattuk, ahol ugyan magabiztos rajtot vett a formán kívüli ausztrál ellen, utána azonban a címvédő Daniil Medvedev ellen nem igazán tudott meccsben lenni. Nyilván nagy bravúr lett volna az orosz legyőzőse, de egy jó formában ütő Fucsovics az ilyen találkozókon ennél rágósabb falat szokott lenni. 

Kíváncsian várjuk, hogy salakon mit mutat majd a nyíregyházi, kezdésként az a Pedro Cachin lesz az ellenfele, aki ugyan hét hellyel megelőzi Marcit, ám az önbizalma a béke feneke alatt lehet. 

A 28 éves argentin fiú ugyanis úgy fordult rá az áprilisra, hogy a szezon első negyedében győzelem nélkül maradt, egészen pontosan 0-9-es az idei mérlege. 

Mondhatjuk persze, hogy a kemény pályás versenyek nem az ő világa, de ellentétben Marcival, Cachin játszott már idén négy salakos tornát Dél-Amerikában és ezek mindegyikén korán búcsúzott. 

Az argentin meccset tavaly októberben egy Challenger-tornán nyert, ATP-szinten pedig augusztusig kell visszamennünk az időben. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Alapvetően a salak Cachinnak kedvezne, aki különféle szinteken, de karrierje során lassan 700 meccset lejátszott salakon. Kevés dologból meríthet viszont önbizalmat, hiszen tényleg nagyon régen nyert legutóbb. Talán arra építhet, hogy azért nem kapott sima vereségeket, a négy dél-amerikai veresége során például jó salakosokkal találkozott és rendre döntő szettes meccseket vívott ellenük. 

Estoril a lassabb salakos pályák közé tartozik, ráadásul a hét elején esősebb idő lesz, ami tovább lassítja a játékot, ez pedig abszolút nem Fucsovics malmára hajtja a vizet, aki azért inkább a gyorsabb salakos körülményeket preferálja. 

A fogadóirodák váratlanul komoly favoritnak hozták ki a magyart, ami nyilván Cachin idei formájának szól, de mint említettük, az argentin fiú salakon azért kemény csatára kényszerítette ellenfeleit. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Pedro Cachin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-02 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szettek száma 2.5 felett","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<