NB I

Ezt a 12-szeres oddsot már most megjátsszuk az NB I-re!

 • varin

A messze piacvezető kombioddson a Tippmixpro Oddspiramisa dob még egy adagot.

Nem meglepő módon már fogadhatunk is az OTP Bank Liga hétvégi, vagyis 27. fordulójára. A játéknapon hazai dominancia várható, hiszen öt otthon játszó gárda mellett csak a Puskás Akadémia favorit idegenben, Kecskeméten. Ami viszont feltűnt, azok a kiváló oddsok, amelyeket a Tippmixpro kínál a honi pontvadászatra. Lássuk ezeket és nézzünk is meg egy bátor kombit!

 

A favoritok szorzói hétvégére
Meccs    szorzója Nemzetközi irodák átlagszorzója
Újpest-ZTE (H) @2.16 2.04
Fehérvár-Mezőkövesd (H) @1.86 1.76
Diósgyőr-Kisvárda (H) @1.91 1.81
Debrecen-MTK (H) @1.98 1.86
Ferencváros-Paks (H) @1.61 1.50
Kecskemét-Puskás (V) @2.32 2.20

 

Mint az látható, a magyar buki kiemelkedő számokat ad a favoritokra, ami azt jelenti, hogy

a Tippmixprón átlagosan mindenhol legalább 1 tizeddel(!) magasabb oddsot kapunk a győztes csapatokra, mint a külföldi irodáknál.

Ez mondani sem kell, mennyire masszív különbség és mennyire sokat tud számítani a profit elkönyvelésénél hosszútávon.

Nem is hagyjuk a parlagon heverni ezeket az oddsokat, rögtönöztünk egy kombit, amelyre még extra nyereményt is kapunk az Oddspiramisnak köszönhetően. A Tippmixpro ugyanis a négyes kötésünket +5% bónusszal kínálja meg, ami azt jelenti, hogy az eredő oddsunk @11.83 lett, míg mondjuk egy nemzetközi irodánál ez a kombi csak 8.79-szeres pénzt fizetne.

Hétvégi kombi a 12-szeres pénz jegyében

Kezdésnek nyeretjük a Fehérvárt a gyakorlatilag már kiesett Mezőkövesd ellen. A Vidi tavasszal gyengélkedik, de a borsodiak számára már véget ért a szezon érdemi része, innen nincs visszaút. Grzelakék idén két 2-0-t hoztak a Kövesd ellen, és bár volt ennél jobb szorzója is a "H"-nak, így is nyernie kéne a fehérváriaknak. Ahogyan hasonló a helyzet a Kisvárda esetében is, amely Miskolcra látogat. A szabolcsiak sorsa is eldőlt, a bajnoki 5-1-es vereséget követően pedig biztos teperni fognak Pozeg Vancesék hazai közönség előtt. A DVTK is hozta az eddigi 6/6 pontot a Várda ellen, mi pedig nem szakítjuk meg a szériát.

Új erőre kapott a Loki, amely a Zetének rúgott ötös után Kisvárdán három gólt szerzett, és bár idén még pont nélkül áll az MTK-val szemben, a kék-fehérek vegyes formáját látva itt behúzzuk a hazait. Végül pedig a forduló rangadóján nyeretjük a Fradit, amely a rendkívüli módon megtorpanó Paksot fogadja. Bognár Györgynek ki kell találnia valamit, különben az Üllői úton sem lesz sok esélye a tolnaiaknak.

{"headTitle":"Kombi hétvégére az NB I-ből","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 14:15","footerTitle":"Eredő odds: 11,83","footerLink":"https://tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_340988","events":[{"eventTitle":"Fehérvár-Mezőkövesd - Fehérvár","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Diósgyőr-Kisvárda - Diósgyőr","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Debrecen-MTK - Debrecen","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ferencváros-Paks - Ferencváros","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<