Olasz Kupa

Egy csapásra tönkremehet a Juventus teljes szezonja - tipp a Lazio elleni kupameccsre

  • varin

Néhány napja az Olimpicóban a Lazio nyert, Torinóban viszont favorit a Juve.

9 meccsen 7 pont, elúszó Scudetto és már lassan a bronzérem a kérdés csak Torinóban - nagyon nem így indult ez a szezon. Az Öreg Hölgy kedden a Laziót fogadja a Coppában, ezt a meccset pedig muszáj hoznia Allegriéknek, hogy megmentsék a szezon érdemi részét.

4301280

A végén csattant az ostor a Zebrákon, Marusic a lefújás előtt néhány másodperccel talált be Szczesny kapujába pénteken este. Ezzel Igor Tudor győzelemmel debütált, míg a Juve tovább folytatja érthetetlenül pocsék szériáját. Ráadásul a Milan és a Bologna sem hibázott, így egyre karcosabb a helyzet Torinóban, ahol már tényleg a bronzérem lehet csak a cél. No meg a kupagyőzelem, de ehhez azért Immobilééknek is lesz néhány szava.

Juventus#ita-juventus#10

Márpedig a hangok egyre csak erősödnek, amelyek megkérdőjelezik Allegri szerepét a klubnál. Hétfőn az olasz újságírók már megpedzegették, hogy nem biztos, hogy a rutinos mester sokáig maradhat a csapatnál, különösen úgy, hogy a Laziónál is jól sült el az edzőváltás és a főváros másik oldalán is jönnek a pontok De Rossival. Az Öreg Hölgy előtt ráadásul pokolian nehéz meccsek állnak a 36. fordulóig, hiszen a Torino, a Cagliari és a Roma ellen idegenben, a Fiorentina és a Milan ellen pedig otthon kellene egységeket gyűjtsön a Juve.

A csapatnál lévő fejetlenségre jól jellemző, hogy Allegri a formáció leváltásában látja a megoldást, így az Öreg Hölgy hosszútávon átállhat a 3-5-2-ről a 4-3-3-ra, ahogyan tette ezt pénteken is.

De előbb a kupameccs, amelyen viszont ismét bevethető lesz Dusan Vlahovics, aki az "odavágót" kiülte eltiltás miatt, míg a vendégeknél Provedel és Rovella sem bevethető sérülés miatt.

Nyilvánvalóan nem kell Torinóban eldönteni még semmit, három hét múlva ugyanis lesz egy visszavágó is, és mi nem is gondoljuk, hogy bármilyen kérdés lezárul az iparvárosban. A pénteki bajnokin ugyan befürödtünk a vaskos overünkkel, most a közelébe sem megyünk ilyen tippnek.

Helyette megnézzük a lapokat, ahol ezúttal Juve-fölényt várunk. A két csapat idei két bajnokiján a Juve 5-1-re és 2-1-re nyerte a sárgákat, ami úgy különösen érdekes, hogy azért a Lazio több figyelmeztetést átlagol. Ugyanakkor a Juvénak is meglepően overes szezonja van, ha pedig ismét kiütközik a frusztráció Rabiot-ékon, akkor ezt a meccset is "megnyerhetik", ha nem is feltétlenül gólokban...

{"headTitle":"Juventus-Lazio","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus +0.0 lap","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4301280] 2024-04-02 21:00:00 Juventus - Laziox;