Premier League

Ez a két tipp nem annyira kockázatos a Newcastle - Evertonra?

 • Cipolla

Egyre nagyobb gödörben az Everton, viszont a Newcastle is igencsak nehéz heteken van túl.

Kedd este öt Premier League mérkőzéssel folytatódik a Premier League, a West Ham-Tottenham találkozó mellett pedig a Newcastle és az Everton párharcát nézzük meg közelebbről. A találkozón duplázót fizet a hazai szorzó, ami kissé meglepőnek is tűnhet.

A Newcastle egy hatalmas fordításon van túl a hétvégén, miután a West Ham vezetett a St James' Parkban 3-1-re is, de a 70. perctől beindult a hazai gólgyár és a győzelem mégis a Szarkákhoz került. Ebben nagy szerepet játszott a két büntető is, de a játék képe alapján ez a meccs megérdemelten került a hazaiakhoz. A West Ham védelmét szét tudták kapni Isakék, a végén pedig Gordon büntetett. A fiatal angol viszont butaságot csinált a végén, így feleslegesen eltiltatta magát a mai meccsre.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Ezzel tovább főhet Eddie Howe feje, hiszen a sérülés miatt kérdéses Miguel Almiron, Tino Livramento és Kieran Trippier játéka is, valószínűleg egyikük sem tudja vállalni a keddi 90 percet. A győztes gólt szerző Harvey Barnes így visszatérhet a kezdőbe, épp az eltiltott Gordon helyére.

[4193838] 2024-04-02 20:30:00 Newcastle United - Evertonx

Az Everton óriási gödörbe került, ahonnan egyelőre nem látni a kiutat. Ugyan a helyzetei megvannak továbbra is ennek a csapatnak, messze a legrosszabb helyzetkihasználással dolgozik az egész idényt figyelembe véve a PL-ben. 

19 góllal (!) marad el a várható gólszámától 27 kör után a csapat. A topligák bármelyikében közelében sincs senki ennek a pocsék statisztikának.

Arnaut Danjuma és Lewis Dobbin is kimarad kedd este, de pozitívum, hogy Sean Dyche legalább számíthat újra Vitalii Mykolenkóra.

Mire érdemes fogadni?

Az Evertont egyre inkább megcsapja a kiesés szele, hiszen már csak négy ponttal áll a vonal felett, ráadásul december közepe óta nem nyert bajnokit. Nem látni, hogy ez az önbizalomhiányos társaság hogyan győzné le az abszolút pozitív hangulatban levő hazaiakat. A sok sérülés a hazaiaknál lehet problémás, hiszen így egy foghíjas tizeneggyel kénytelenek a zebracsíkosok is kifutni a pályára.

Két tippet hozunk, ahol az első, hogy -0.25-ös hendikeppel nyer a Newcastle. Ez abból a szempontból biztonságosabb tippnek tűnik, hogy teljes tétünk csak akkor lesz vesztes ha december után újra nyer az Everton a PL-ben. 

A másik tippünk pedig, hogy legalább 27 lövést eresztenek meg a felek. Bár az Everton helyzetkihasználása pocsék, látjuk ebben a találkozóban az adok-kapok stílusú futballt, amivel simán átugorhatják ezt a határt a csapatok.

{"headTitle":"Newcastle - Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Newcastle -0.25","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Kapura lövések száma: 27.5 felett","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193838] 2024-04-02 20:30:00 Newcastle United - Evertonx;