Bajnokok Ligája

Ez az odds szinte garantáltan esni fog

Az Arsenal-Bayern München kezdőrúgása vészesen közeleg, a két csapat formája pedig merőben különbözik.

Több, mint hét éve várja a bosszú pillanatát az Arsenal együttese, amelyet a Bayern München legutóbbi találkozásuk alkalmával darabokra cincált. A 2016/17-es BL-idény nyolcaddöntőjében a német gigász oda-vissza 5-1-gyel, tehát 10-2-es összesítéssel ütötte ki a londoniakat, azóta viszont sok minden megváltozott.

Játékosok, edzők is adták egymásnak a kilincset a csapatoknál, az Ágyúsok pedig Mikel Artetában találták meg a megmentőt, aki bajnokaspiránst varázsolt a csapatból. Ezt mi sem mutatja jobban, mint, hogy a Premier League idei kiírásában a legkevesebb gólt kapta az Arsenal, 30 kör alatt 24-et, a tavaly triplázó, többek között Erling Haalandot soraiban tudó Man Cityt pedig oda-vissza nullán tudta tartani.

A Bajnokok Ligájában is nagy segítség volt az Ágyúsok masszív védelme, amely eddig nyolc meccsen mindössze öt gólt nyelt be!

 

A Bayern tehát felkötheti a gatyáját, főleg, hogy Declan Rice és társai az utóbbi 14/12 Emirates stadionban lejátszott meccsen győztesen hagyták el a pályát. Harry Kane-t hatástalanítani persze nem könnyű feladat, de tekintve, hogy a Bayern az utóbbi öt idegenbeli meccséből csak egyet nyert meg, aligha ördögtől való az odavágón a "H" felé keresgélni.

Ez jelenleg 1.95 körül fogadható, ami egy kis ázsiai hendivel megtámogatva (is) tartogathat értéket, mi viszont az Ágyúsok továbbjutását néztük ki már egy héttel a kezdőrúgás előtt. Ha ugyanis a londoniaknak kedvező eredmény születik, ami jelenleg igencsak reálisnak tűnik, akkor az 1.85-ös odds szépet zuhanhat majd április 9-én este 11 óra körülre.

{"headTitle":"Arsenal-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal jut tovább","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4446279] 2024-04-09 21:00:00 Arsenal - Bayern Münchenx;

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<