Darts

Ennyire lefutott ez az alapszakasz? - oddsok a PL-rájátszásra

  • Cesc18

Két játékos londoni részvétele szinte biztos, a maradék két helyért viszont nagy csata várható a folytatásban.

Kilenc estén vagyunk túl a Premier League-ben, tehát hét vár még ránk az alapszakaszban. Izgalmas versenyeket láthattunk eddig, ám ahogyan haladunk előre, egyre növekszik a tét. Így a féltáv után egy fordulóval vetünk egy pillantást az esélyekre, hiszen most már azért alakultak ki jelentősebb különbségek a tabellán. 

Ugyan hátra még Luke Humphries sem dőlhet, de a világbajnok szenzációs formát mutat és szinte elképzelhetetlen, hogy ilyen állásról ne jusson be végül a rájátszásba. A fogadóirodák ezt már olyannyira biztosra veszik, hogy oddsot sem kínálnak a világelső angolra...

Múlt héten megtört a jég Luke Littlernél és Belfastban nem talált legyőzőre, így rögtön az ötödik helyről a másodikon találta magát. Bár a fiatal angol előnye még nem olyan markáns az üldözőkkel szemben, ám összességében nagyon meggyőző élete első Premier League-szezonjában, szóval elég valószínű, hogy Litllerrel is találkozhatunk majd a londoni nagydöntőn. 

A bukik szerint Michael van Gerwennek sincs miért aggódnia, de azért a hollandnak lassan újra el kellene kezdenie meccseket nyerni, mert most már ott tart, hogy Manchesterben akár úgy is alakulhatnak a dolgok, hogy az est végén a vonal alatt találja magát. Öt forduló alatt egy győzelem az nagyon karcsú és csütörtökön Littler ellen kezd...Nyilván óriási betli lenne, ha három tornagyőzelemmel a zsebében végül lecsúszna a rájátszásról, de ahogyan kezdte ezt a PL-idényt, aligha gondolta bárki, hogy Van Gerwennek izgulnia kell majd. 

A negyedik Nathan Aspinall viszont éppen az ellenkezője, három fordulóig meccset sem nyert, az elmúlt hat estén azonban négyszer döntőzni tudott és szépen felkapaszkodott a vonal fölé. Nem Aspinallnak a legjobbak a számai, de nagyon jól menedzseli a meccseit és jönnek a győzelmek, ami igazából a legfontosabb. Ha ilyen ügyesen gyűjtöget majd a folytatásban is az angol, akkor nehéz lesz kipöckölni a négy közül. 

A Tippmixpro jelenleg erre a négy játékosra kínálja a legalacsonyabb szorzót, Humphries mint említettük oddsot sem kapott, Littleré 1.14, hogy rájátszásba jut, Van Gerwené 1.25, Aspinallé pedig 1.63

De azért ne vegyünk mérget arra, hogy ezt a négy dartsost látjuk majd Londonban, hiszen az üldözők között találjuk Michael Smith-t és Rob Crosst, akik abszolút lőtávolon belül vannak, illetve talán Gerwyn Price-t sem illendő még leírni. 

Crossra sokáig a kiegyensúlyozottság volt jellemző, az elmúlt három fordulóban viszont pont nélkül maradt, tornagyőzelme pedig még nincs. Ha a korábbi világbajnok a rájátszásban gondolkozik, akkor erre mindenféleképpen rá kell pakolnia egy lapáttal, mert ez egyelőre kevésnek bizonyul. 

Smith-nek van már tornagyőzelme és további két döntője, de még így is -5-ös legaránnyal áll, ami mutatja, hogy mennyire hektikusan teljesít. Nem igazán érezni "Bully Boy"-ban az átütőerőt, de sok van még hátra és egy ekkora klasszist nagy hiba lenne leírni, főleg három pont hátrányból. 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Price már nagyobb talány, a walesinek ez egy kifejezetten gyenge Premier League-szezonja és kilenc pontos lemaradásból már nagyon nehéz dolga. Érdekes, hogy az angliai helyszínek egyikén se tudott meccset nyerni és ezekből lesz még hat forduló, szóval ha ezen nem tud változtatni, akkor igazából esélytelen az előrelépésre. 

Akinek aztán végképp csoda lenne a rájátszásba jutása, az az a Peter Wright, aki az első hat fordulóban nyeretlen maradt. Ugyan az elmúlt néhány estén már életjeleket mutatott, de nehéz elképzelni, hogy ebben a mezőnyben 12 pontot le tudjon dolgozni. 

{"headTitle":"Premire League, Top 4","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-04 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luke Littler","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Nathan Aspinall","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Michael Smith","odds":"2.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rob Cross","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gerwyn Price","odds":"4.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Peter Wright","odds":"16.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}