Premier League

Ez a kötelező lehet a legegyértelműbb - tipp az Arsenal - Lutonra

  • Cipolla

Az Arsenal lépéshátrányba került a hétvégi iksszel, így nem lehet hibázni innentől a kötelezőkön.

Szerdán pályára lép a bajnokaspiránsok közül a Manchester City és az Arsenal is. Az Ágyúsoknak papíron könnyű dolga lesz, hiszen a kiesés elől menekülő Luton látogat az Emirates Stadionba. A bukmékereknél pedig csak a különbség a kérdés erre a 90 percre.

4193832
Megszakadt az Arsenal remek sorozata a hétvégén, a Manchester City otthonában elért 0-0-ás végeredménnyel viszont elégedett lehet Mikael Arteta. Egy gyenge színvonalú találkozón senki sem mert kockáztatni, így gyakorlatilag mindkét csapat arra tette fel a szezonját, hogy innentől nem hibázik a hátralevő fordulókban.

Ami a hazaiak formáját illeti, van ebben ráció, hiszen 2024-ben a Premier League-ben ez volt az első pontvesztésük, ráadásul több kiütéses siker is van a nevük mellett az elmúlt hetekben. A kétfrontos harcban viszont nehéz lesz minden akadályt hibátlanul venni, azonban a védekezésére mindenképp építhet az Arsenal.

A legutóbbi nyolc meccsen mindössze három kapott gólt számlál az Arsenal, ráadásul ebből az egyik egy óriási kapushiba volt Ramsdale-től, míg szerdán Raya fog kezdeni.

 

[4193832] 2024-04-03 20:30:00 Arsenal - Luton Townx

A Lutont az idény elején mindenki fix kiesőnek gondolta, a szezon pedig ebben a mederben is kezdődött. December-január környékén megtáltosodott az újonc és egészen fel tudott kapaszkodni, de az elmúlt hetek megint nem róluk szólnak. 

10 tétmeccs óta nem nyert a Luton, így ismét a vonal alá került. A csapat több fájó vereséget is elszenvedett, de valójában játékban rendre alulmarad bármelyik riválisától. 

A Bournemouth 0-3-ról fordított a Luton ellen, de a Crystal Palace vagy a Nottingham az iksz ellenére egyértelműen lefocizták Edwards csapatát. Ami versenyben tartja őket a bennmaradást illetően, az a remek helyzetkihasználásuk. A 43 rúgott góllal simán a középmezőnyben van a Luton, többek közt a Manchester Unitedet is megelőzve.

Mire érdemes fogadni?

Óriási a különbség a két fél között, de az ősszel is hasonló előjellel futottak össze a felek, akkor viszont egy őrült meccsen 4-3-ra tudott csak nyerni az Arsenal. Hazai pályán azonban másképp alakulhat ez a 90 perc. Nagyon összerakták a védekezésüket a hazaiak, márpedig a Luton alapvetően is kevés lehetőségig jut el, de azokkal jól sáfárkodik.

>>>🤘 Fogadj kapura lövésekre és nyerj a legizgalmasabb piacokon🤘 <<<

Nem vállalunk nagyot azzal, hogy ez a meccs a hazaiaknak áll, de erősebb tippnek ígérkezik, hogy a Luton maximum hétszer próbálja meg bevenni Raya kapuját. Ősszel 8 lövésig jutottak, de idegenben egy azóta stabilizálódó védelem ellen aligha lesz ennyi lehetőség. Az elmúlt hetekben a Porto és a Newcastle sem ugrotta meg ezt a határt az Arsenal ellen idegenben, de a Brentford is csak 9 lövésig jutott, márpedig mind a három rivális jóval magasabb szintet képvisel, mint a Luton.

{"headTitle":"Arsenal - Luton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-03 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Luton kapura tartó gólszerzési kísérletek: 7.5 alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>> Tudj meg többet a Tippmixpróról <<<

[4193832] 2024-04-03 20:30:00 Arsenal - Luton Townx;