Olasz Kupa

Erős tippet találtunk a Fio-Atalanta elődöntőre!

  • varin

A Napoli kiütése után akár Firenzében is nyerhet az Atalanta.

Túlzás lenne kijelenteni, hogy ellenfelére vár a Juventus az Olasz Kupa döntőjében, de az Öreg Hölgy kedden este kétgólos előnyre tett szert a Lazióval szemben az első mérkőzésen. Vagyis a torinóiak kedvező helyzetből várhatják, hogy a másik ágon a Fiorentina vagy az Atalanta tud-e előnyt szerezni az Artemio Franchiban.

4301279

Mint az az oddsokból is látszik, az esélyek teljesen kiegyenlítettek, ami persze inkább a bergamóiak számára hízelgő. Noha a Fiorentina is kiválóan kezdte az évet, a Serie A-ban már a 10. helyig csúszott vissza, igaz, a Konferencia Ligában továbbra is versenyben van. Ráadásul ha megnyeri elmaradt meccsét (éppen az Atalanta ellent halasztottak, Joe Barone sportigazgató halála miatt), a 7. helyre ugorhat fel.

Vincenzo Italiano gárdája viszont február közepe óta nyeretlen olasz csapat ellen, de ha még mélyebbre ásunk, 2024-ben 13 meccsből csak 2-t tudtak megnyerni a Violák, amikor itáliai rivális volt a pálya túloldalán. Pedig ennél azért sokkal szebben indult az év...

Italiano regnálása alatt a Fiorentina mindig bejutott legalább az elődöntőbe az Olasz Kupában.

Ami az Atalantát illeti, igazán izgalmas szériákat produkál idén Gasperini csapata, hiszen az év elején zsinórban hat meccset nyertek Lookmenék, jött öt nyeretlen, majd most két nyertes, amelyből az egyik a regnáló bajnok otthonában lőtt hármasnak köszönhető. Manapság persze ez a Napoli nem tényező az olasz bajnokságban, de egy 3-0-s siker a Maradonában minden körülmények között elismerést érdemel.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Ami a várható kezdőket illeti, a Fiónál nincs nagyon hiányzó, míg az Atalantánál De Ketelaere sérült, igaz, nélküle is kreatív támadójátékot mutatott be a bergamói alakulat délen.

Fűtheti az Atalantát a visszavágási vágy, hiszen nem csak a szeptemberi meccsüket nyerte meg otthon a Fio, de 2022-ben és 2020-ban is a Violák jelentették a végállomást a kék-feketéknek a Coppában. Rögtön le is írjuk, hogy esélyesebb az Atalanta a továbbjutásra, így egál oddson őt érdemes támogatni, de ez inkább döntetlenszagú meccs nálunk, így most ilyen jellegű tippet nem adunk.

Szeptemberben egy jó kis 3-2-t hoztak össze a felek és most is várhatunk gólokat, hiába első mérkőzés. Mindkét csapat sokat lő kapura, így ezt a határt simán megugorhatják a felek. Mindemellett külön Andrea Belottira is voksolunk, aki az utolsó két meccsén összesen 11-szer próbálkozott, 5-ször pedig kaput is talált. 2 jó lövés most közel 3-szoros pénzt érne.

{"headTitle":"Fiorentina-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma: 8.5 felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Andrea Belotti kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma: 1.5 felett","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4301279] 2024-04-03 21:00:00 Fiorentina - Atalantax;