Premier League

Ezt néztük ki a Manchester City-Aston Villa rangadóra

Szerda este a harmadik a negyedik helyezettet fogadja a Premier League-ben.

Szerdán három meccs kerül terítékre a Premier League 31. fordulójában, a nap rangadóját pedig az Etihad Stadionban vívják, ahol a harmadik és a negyedik, avagy a Manchester City és az Aston Villa feszül egymásnak. Hiába csak öt pont van a felek közt, az oddsmesterek szerint toronymagas favoritok a hazaiak, akikre átlagosan bő 1.30-szoros szorzót kínálnak.

Csapathírek

Folytatta veretlenségi sorozatát a Manchester City, amely vasárnap az Arsenal ellen maradt veretlen, így immáron 23 tétmérkőzés (!) óta nem veszített. Ugyanakkor csak gól nélküli remire volt jó az Ágyúsokkal szemben, ami azt jelenti, hogy maradt mögötte, s mivel a Liverpool nyerni tudott, így továbbra is a harmadik helyen tanyázik. Az éllovas LFC-vel szemben pedig már három egység a lemaradása, viszont az Arsenallal szemben csupán egy.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Azt a találkozót Guardioláéktól Ederson és Walker hagyta ki sérülés miatt, Akét pedig hamar le kellett cserélni. A három játékosa játéka kérdéses szerdán, mellettük még Stones maradhat ki, az ő szereplése is bizonytalan.

[4193840] 2024-04-03 21:15:00 Manchester City - Aston Villax

Ami a vendégeket illeti, az Aston Villa két nyeretlen bajnokit követően tudott ismét győzni a kéthetes leállást követően. A Tottenham ellen ugye belenézett abba a bizonyos pofonba (0-4), majd a West Ham ellen 1-1-et hozott össze, viszont szombaton 2-0-ra múlta felül hazai pályán a Wolves alakulatát.

A három pontnak köszönhetően őrzi negyedik helyét a táblázaton, s öt pontra van a harmadik Manchester Citytől, valamint három egységet ver az ötödik Tottenhamre, ugyanakkor mindkét együttesnél eggyel több meccset vívott meg. 

Hiányzók terén viszont rosszabbul állnak Emeryék, ugyanis Kamara, Bunedía és Mings sérülés, míg McGinn eltiltás miatt nem léphet pályára, rajtuk kívül pedig Watkins (a hétvégén a szünetben le kellett cserélni), Cash és Ramsey játéka kérdéses hét közben.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsét, december elején, az Aston Villa 1-0-ra nyerte meg hazai pályán, amit érdemes kiemelni, ugyanis azon zakó óta nem veszített (!) a Manchester City. Az Etihadban tavaly egyébként Guardiolék nyertek, méghozzá simán, 3-1-re.

A mostani meccsük valahol a kettő között helyezkedhet el, ugyanakkor úgy véljük, hogy a hazaiak győzelmével érhet véget. Amit arra alapozunk, hogy ha a City meg akarja védeni címét akkor minőségibb csapatként (a birminghamieknél ráadásul több kimaradó is lehet), otthoni környezetében nem hibázhat (pláne, hogy a két ellenlábasára ujjgyakorlat vár), valamint arra, hogy a felek legutóbb 13 (!), manchesteri bajnokiját rendre a hazaiak nyerték meg.

Ugyanakkor mivel erre nem sokat kínálnak a bukmékerek (és a hendikepezést elfelejtenénk most), így mindezt kiegészítjük azzal, hogy kevesebb, mint 4,5 gólra is fogadunk, így pedig már közel duplázós szorzót kapunk. A City ugyanis mentes mostanság a gólparádéktól, de nem is várható, hogy az Aston Villát nagyon el kalapálná, pláne, hogy a vendégek feljövőben vannak, s ugye összességében megbízhatóan teljesítenek idén.

{"headTitle":"Manchester City - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-03 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City nyer + Kevesebb, mint 4,5 gól","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193840] 2024-04-03 21:15:00 Manchester City - Aston Villax;