Német foci

Tényleg lehozza veretlenül a szezont a Leverkusen?!

A Bayern egyszerűen nem lehet legyőzni ebben az idényben, de minden sorozat megszakad egyszer...

A szavak már rég elfogytak a Leverkusenre, amely szerdai kupaelődöntős sikerével közel 11 hónapja, immár 40 (!) tétmeccse nem talál legyőzőre!

A csapat szurkolói rendesen kiböjtölték a hosszú, kudarcokkal teli éveket, 2002 fájó emléke pedig még a mai napig kísértheti őket. Abban az évben három nagy trófeát is csak az utolsó meccsen énekeltek ki a csapat szájából, ám a Neverkusen (Vicekusen) gúnynév 2024-ben végre lekerülhet róla. Sőt, sokan már most átkeresztelték Neverloosenre (Sosemkapki, viccesen) a gyógyszergyári együttest, amely továbbra is versenyben van, hogy három nagy trófeát is begyűjtsön.

A Német Kupát (1993) és az Európa Ligát (1988) - vagyis elődjét, az UEFA Kupát - is egyszer hódította el eddig a Bayer, viszont a Bundesligát még soha nem nyerte meg. Öt második helye azért van, ami fájó sebeket hagyott a klubon, de úgy néz ki, a 2023/24-es idényben minden összejön végre.

A Kusen triplázására jelenleg 4.56-szoros szorzón fogadhatunk  -n, ám ennek összetétele azért érdekes. A bajnokságban akkora favorit, hogy már fogadni sem lehet rá, a Német Kupa-döntőjében is csak 1.05-szöröst érne, ha magasba emelné a serleget, egyedül az Európa Liga dobja meg a szorzót, hiszen ott a Liverpool a favorit, így a németek EL-győzelme 4.35-szörös megtérüléssel kecsegtet.

A Bundesligában viszont a Leverkusen előnye 27 kör után már 13 pont a második helyen álló rekordbajnok Bayern München előtt. Matematikailag még nincs meg a Salátástál, de ahhoz már Thomas Tuchel is gratulált a Dortmund elleni zakót követően. A nagy kérdés tehát az marad, hogy meglehet-e a veretlen Bundesliga-idény. Wirtzék eddig mindössze nyolc pontot hullajtottak (27 bajnoki, 23 győzelem, 4 döntetlen, +49-es gólkülönbség) és ha nem jön valami váratlan lejtmenet, akkor már áprilisban megünnepelhetik a történelmi aranyat.


A Leverkusen hátralévő bajnoki meccsei: @Union Berlin, Werder Bremen, @Borussia Dortmund, Stuttgart, @Frankfurt, @Bochum, Augsburg


A hátralévő fordulókból a legveszélyesebb talán a dortmundi túra lehet, amellyel otthon sem bírtak ősszel Alonsóék (1-1), bár a remivel vélhetően tökéletesen kiegyeznének. Érdekesség, hogy a legutóbbi csapat, amely legyőzte tétmeccsen a Bayert, az a Bochum volt tavaly májusban, az utolsó fordulóban. Most egy körrel a vége előtt utaznak a Vonovia Ruhrstadionba, ahol édes lehet majd a bosszú, adott esetben a veretlen idényt pedig az Augsburg ellen biztosíthatják be saját közönségük előtt - erre a forgatókönyvre már csak 3.50-szeres szorzót ad a Tippmixpro.

{"headTitle":"Bundesliga 2023/24 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leverkusen veretlenül végez","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>> Tippmixpro Regisztráció <<