Premier League

Te mennyit vállalsz be a liverpooli győzelemből?

  • Cipolla

Papíron a szezon legkönnyebb bajnokija vár a Liverpoolra, mi is hasonlóan gondolkodunk.

Csütörtök este lép pályára a Liverpool a 31. fordulóban az Anfield Roadon, az ellenfél pedig a csontutolsó Sheffield United. Bár egy szenvedős győzelemből érkeznek Szoboszlai Dominikék, ezen a találkozón minden előjel szerint csak a gólkülönbség lehet a kérdés.

Liverpooli szemszögből hidegzuhannyal kezdődött a Brighton elleni hétvégi bajnoki, hiszen korán hátrányba kerültek a Vörösök. Ezután viszont egyértelműen képes volt domináns játékot bemutatni a Klopp-csapat, ez pedig végül egy újabb fordítást eredményezett.

Ezzel hazai pályán továbbra is veretlen az egész szezonban (21 győzelem, 3 döntetlen), a Premier League megnyerése pedig immár a saját kezükben van Szoboszlaiéknak. A forma tehát remek, a sérültek száma pedig szép lassan csökken, bár csütörtök Endo játéka kérdéses, miután hétvégén kapott egy kisebb rúgást. Visszatérhet azonban Curtis Jones február után és Robertson is akár visszatérhet a keretbe.

[4193839] 2024-04-04 20:30:00 Liverpool - Sheffield Unitedx

A Sheffield United gyakorlatilag biztos kiesőnek tekinthető, miután 10 pont a lemaradása a bennmaradást érő pozíciótól. A klub mondhatjuk, hogy a helyén van, hiszen messze a legtöbb kapott gól az övék, a legkevesebb rúgott gól mellett, ráadásul a kerete is közelebb van a Championship szinthez.

Pozitívum, hogy a legutóbbi két meccsen nem kapott ki az újonc (Fulham 3-3, Bournemouth 2-2) , de a védekezés továbbra is minősíthetetlen. Az Arsenal és a Brighton ötöt, a Villa hatot számolt Chris Wilder csapatára. 

A két csapat őszi meccsén a Liverpool szenvedett sokáig, végül csak a hosszabbításban sikerült a második gólt megszereznie Szoboszlainak, amivel végleg eldőlt a három pont sorsa. Hazai pályán egyszerűbb este elé nézhet a Liverpool.

Mire érdemes fogadni?

Klopp könnyen lehet, hogy rotál majd a kezdőn, hiszen hétvégén a Manchester United otthonába látogat a Liverpool. Azonban néhány játékos pihentetése nem tünteti el az óriási különbséget a két fél között. A Sheffieldnek nincs realitása már az első osztályban maradni, a Liverpool pedig a hazai közönséggel a háta mögött szinte verhetetlennek tűnik.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A Sheffield védelme a kisebb csapatok ellen is rendre megingott, minimum 2-3 gól gyakorlatilag mindig megjelenik az ellenfél neve mellett. Nálunk ez a meccs kiütésre áll, azt pedig rátok bízzuk, hogy milyen szorzón viszitek el a Liverpoolnak a hendikepes sikerét. 1.68-tól egészen 3.90-es szorzóig ajánljuk a legbátrabbaknak a Pool sikert.

{"headTitle":"Liverpool - Sheffield United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool -2.5","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool -3.5","odds":"2.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool -4.5","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

[4193839] 2024-04-04 20:30:00 Liverpool - Sheffield Unitedx;