Angol foci

Ennyit fizet, ha Szoboszlai újra betalál, vagy felrúg valakit a United ellen

A magyar légiós parádés gólt szerzett a Sheffield elleni, idegenbeli odavágón, vajon megismétli a bravúrt?

Amint arról már korábbi cikkünkben is beszámoltunk, csütörtökön a Liverpool a sereghajtó Sheffield együttesét fogadja, amely ellen csak a győzelem aránya lehet kérdéses. Könnyen lehet, hogy kitömi a szinte biztos kieső, 29 bajnokiból mindössze hármat nyerő Unitedet a Klopp-csapat, amelyben Szoboszlai Dominik ismét a kezdőbe várható.

A 75 millió eurós piaci értékkel bíró magyar válogatott csapatkapitány első PL-szezonjára nem nagyon lehet panasz, már 6 gólból vette ki a részét a bajnokságban és rendre jó teljesítményt nyújt. Óriási szó, de nem túlzás állítani, hogy alapember lett a bajnoki aranyra hajtó vörösöknél, csütörtökön pedig újfent megcsillogtathatja tudását.

Emlékezhetünk, hogy a Sheffield elleni odavágót 2-0-ra nyerte a Pool, ám a találkozó egészen a hajráig nyitott maradt. Akkor aztán villant egyet Szoboszlai, akinek 94. perces gólja állította be a végeredményt.

A PL-meccsenként átlagban 2 lövéssel próbálkozó középpályás újabb találatára 3-szoros pénzt fizet a Tippmixpro, de ha a 16-oson kívülről talál be, akkor már 7.75-szörös megtérülést könyvelhetnénk el!

 

Érdemes lehet szétnézni a lövések piacán is, ahol többfajta opciót is kapunk a 23 éves csillagra. Egy pontos lövésére mindössze 1.30 körül fogadhatunk, de ha nagyon vállalkozó kedvében lesz, akkor akár 5-szörös oddsot is lehozhatunk bombáival.

A védekezéssel kapcsolatban is listáz opciókat a Tippmixpro - összességében elmondható, hogy Szobó nem áll kifejezetten nagy "hentes" hírében, hiszen 22 bajnokin mindössze 1 sárgát szedett össze. Átlagban azért 1-szer szabálytalankodik meccsenként, ha ezt lehozza csütörtökön is, akkor 1.47-szeres szorzót zöldíthetünk.

{"headTitle":"Liverpool-Sheffield United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez a 16-oson kívülről","odds":"7.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai szabálytalanságok szám 0.5 fölött","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai kaput eltaláló lövések 0.5 fölött","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai kaput eltaláló lövések 1.5 fölött","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai kaput eltaláló lövések 2.5 fölött","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<