Férfi kézi BL

Lesz csoda? - tipp a Veszprém-Szegedre

A Tisza-partiaknak hétgólos hátrányt kellene ledolgozniuk a csütörtöki Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján.

Csütörtökön rendezik a Veszprém-Szeged férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját, amit egyértelműen a bakonyiak várnak sokkal jobb előjelekkel, hiszen az egy héttel korábbi odavágót, idegenben, 37-30-ra nyerték meg. Mindezek tükrében nem csoda, hogy a bukmékereknél toronymagas favorit a hazai gárda, amelyre átlagosan mindössze 1.15-szörös pénzért lehet fogadni háromesélyben.

Csapathírek

A szegedi meccset, ezúttal is a Veszprém kezdte jobban, öt perc után négygólos előnyben volt, amely egyébként teljes mértékben meghatározta a találkozó végkimenetelét. A hazaiak ezután ugyanis futottak az eredmény után, s habár az első játékrész végén egyszer sikerült két gólra zárkózniuk, a félidőre háromgólos előnnyel mehettek a vendégek (17-20).

A második etap elején is robbantottak a bakonyiak, gyorsan elhúztak hét góllal, s ugyan egy fellángolása volt a Picknek (három gólra zárkózott fel), de a végén csak az volt a kérdés, hogy hattal vagy héttel nyer a vendégcsapat. Amely végül teljesen megérdemelt, hétgólos sikert aratott (37-30), így páholyból várhatja a visszavágót.

Az első meccset a szegedieknél Nagy Martin és Molina, míg a veszprémieknél Marguc hagyta ki.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A felek azóta egy-egy bajnokit vívtak meg, a Telekom könnyedén nyert hazai pályán a NEKA ellen 15 góllal, 42-27-re, míg a Szeged 14-gyel nyert (!), méghozzá rangadón, a Tatabánya otthonában. Mindezeknek köszönhetően a sorrend nem változott az NB I-ben, a Veszprém továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti a bajnokságot (20-ból 20-szor nyert), míg a Szeged a második (19 meccsből 17-et tudott behúzni).

Habár mindkét fél pihentetett egy-két játékost a hétvégén, a hírek szerint új kimaradók egyik oldalán sem lesznek, avagy ugyanazok a garnitúrák feszülhetnek egymásnak csütörtökön, mint egy héttel korábban.

Mire érdemes fogadni?

Nagyjából tehát hasonló volt a forgatókönyv a felek mostani BL-nyolcaddöntős meccsén, mint tavaly. Akkor 13-mal nyert a Veszprém idegenben (36-23), amelyet követően hazai pályán öttel bizonyult jobbnak (38-33).

Ez pedig most is benne lehet a pakliban, s mivel a Szegednek óriási hátrányt kell ledolgoznia, ráadásul rengeteg gólt kapott hazai pályán, így már a meccs elejétől mennie kell előre, gyors kézilabdát kell játszania, ha akar még valamit ettől a sorozattól.

Így pedig ismét sok találatot hozhat a felek ütközete, a 62,5-es egál határon mi az over preferáljuk, ami akkor is ülhet, ha a csapatok ezúttal néggyel kevesebbszer találnak be, mint egy héttel ezelőtt.

{"headTitle":"Veszprém - Szeged","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-04 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 62,5 gól","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}