Női foci

Tippünk szerint elbukhatja a bajnoki címet a Fradi

 • varin

Vaskos favorit még a zöld-fehér csapat, de a férfiakhoz hasonlóan itt is egy hasonló színű gárda fosztana trónt.

Hat forduló maradt hátra a női NB I, vagyis a Simple Liga alapszakaszából. A Ferencváros-Győr finálé szinte egyértelmű, ugyanakkor az, hogy a végén melyik csapat ér majd révbe, már közel sem ennyire tiszta. A háromszoros címvédő fővárosi zöld-fehérek bár még favoritok, a tavaszi forma közel sem az igazi. Lássuk, milyen oddsokat kínál a    , ahol talán a világon egyedüliként lehet fogadni a női NB I aranyérmesére.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Győri ETO","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Más","odds":"20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az elmúlt években nem volt igazán sok kérdés, tavaly a Fradi 100%-os teljesítménnyel, mind a 24 meccsét megnyerve ért révbe, de 2022-ben is 7-2-es összesítéssel gázolta le az ETO-t. Idén Csigi Eszterék már két döntetlennél járnak, a kupától pedig az MTK ellen búcsúztak, így az a duplázás már biztosan nem lesz meg, ami a győrieknek még összejöhet.

Amellett, hogy a Fradi kiesett a kupából, az idei 5 bajnokijából csak 4-et nyert meg, összesen mindössze 14 lőtt góllal.

Ez nem tűnik önmagában kevésnek, de ha ismerjük a női NB I egyoldalú viszonyait, akkor bizony egy Budaörs, Üllő, Szeged elleni 7 lőtt gól nagyon szerény teljesítmény.

Persze az idei, kicsit gyengébb szezon nem véletlen, a nyáron ugyanis távozott a 83 meccsen 95 gólt szerző Vágó Fanny, aki jelenleg Szerbiában légióskodik. Ez azért vastagon meglátszik Albert Flórián csapatának számain, tavaly 24 meccsen 158 gólt szerzett a Fradi, idén csak 69-nél jár 17 találkozón - ez kettővel kevesebb már, mint a Győrnek.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A két gárda április végén a Kocsis Sándor Sportközpontban még találkozik, míg Győrben 0-0-t értek el a felek. 

Bár nem vagyunk otthon igazán a női fociban, a Fradi mostani formája alapján megfontolandó ez a 2.90-es szorzó a régen várt trónfosztásra. A Győr az elmúlt hét meccsét megnyerte, 32 gólt lőve és úgy tűnik, ez az elmúlt évek leginkább fogható Ferencvárosa.

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<