Premier League

Ezzel nyernénk a Manchester City kötelezőjén

  • Tomihmv

Zsinórban 25. tétmérkőzésén maradhat veretlen Pep Guardiola együttese.

Szombaton már a 32. forduló kezdődik a Premier League-ben, a nyitómérkőzést pedig a Crystal Palace és a Manchester City vívja a Selhurst Parkban. A fogadóirodákban masszív favoritok a vendégek, háromesélyben átlagosan 1.35-szörös pénzt fizetnek rájuk a bukik.

Csapathírek

Mindez egyébként annak is köszönhető, hogy a Sasok formán kívül vannak. A Burnley elleni, február végi sikert követően nem tudtak győzni. A Tottenhamtől 3-1-re kaptak ki, majd jött a Luton elleni 1-1, ami után két hét szünet következett. A pauza után Nottinghamben értek el 1-1-es remit, viszont hét közben 1-0-ra kikaptak a Bournemouth otthonában.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ugyanakkor, gyengélkedésük ellenére, még mindig jól állnak a hátsó régióban, hiszen a hétvége előtt a 14. helyet foglalták el, a 18., már kieső Lutonnal szemben pedig nyolccal több egységet szereztek úgy, hogy eggyel kevesebb mérkőzést vívtak meg.

Hiányzók terén sem rózsás a helyzet a Crystal Palace-nál, Glasner mester szombaton minden bizonnyal Johnstone, Doucouré, Holding, Guéhi, Édouard, Olise, Richards, Rak-Sakyi és Franca szolgálataira sem számíthat.

[4193843] 2024-04-06 13:30:00 Crystal Palace - Manchester Cityx

Ami a vendégeket illeti, a Manchester City továbbra is kiváló passzban van, a hétvégét 24 (!) veretlen tétmérkőzéssel a háta mögött várhatja. Az Ágyúsok elleni, vasárnapi 0-0-t követően szerdán az Aston Villa ellen javított, jó játékkal 4-1-re tudott nyerni.

Ám mivel az előttük állók, vagyis a Liverpool és az Arsenal is nyert hét közben, így az élen a helyzet változatlan. Első az LFC 70 ponttal, második helyen a londoniak találhatók 68 egységgel, a harmadik pozíciót pedig a manchesteriek foglalják el 67 ponttal, s mindhárom együttesnek nyolc meccse van vissza a bajnokságból.

Kimaradók terén minden bizonnyal nem lesz változás Guardioláéknál, avagy ezúttal is Walker, Aké és Ederson maradhat ki.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsén, az Etihad Stadionban, meglepetésre a Manchester City nem tudott nyerni, csak 2-2-re volt jó, hiába vezetett a 75. percben még 2-0-ra...

Fűti tehát a vendégeket a visszavágás, mindemellett győzelmi kényszerben is vannak. Ha ezek mellé hozzátesszük, hogy komoly forma- és minőségbeli különbségek is vannak a felek közt (a kimaradókról nem is beszélve), a manchesteriek javára, akkor nem volna meglepő, ha ilyen előjelek után legalább két góllal nyernének Guardioláék.

Ám mivel kedden már a Real Madrid otthonában van jelenésük a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének odavágóján, ezért a rájuk kínált -1,25-ös ázsiai hendikepet vesszük ki, amely teljesen az esetben veszítene, ha a manchesteriek nem tudnának nyerni Londonban.

{"headTitle":"Crystal Palace - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4193843] 2024-04-06 13:30:00 Crystal Palace - Manchester Cityx;