Bundesliga

Erre fogadunk a "magyaros" Bundesliga-meccsen

 • gb1
Címkék:

Kettő a kettő ellen, hiszen a Freiburg és a Leipzig is két légiósunkat foglalkoztatja, vajon mi sül ki ebből szombaton?

A Bundesligában megindult a visszaszámlálás, hiszen már csak hét forduló van hátra az idény végéig. A 28. kanyarban több remek párosítás is lesz, de sikerült mindent egy idősávra, szombaton 15:30-ra rakni, így a "magyaros" derbit már egy nappal korábban elővesszük. A tabellán ugyan csak három hely választja el a csapatokat, mégis a vendégsereg a komoly favorit a Freiburg-Lipcsén, de vajon érvényesítik a papírformát Gulácsiék?

 

Csapathírek

Freiburgban drasztikus változások lesznek a nyáron, hiszen a klub sorsát 2012 óta egyengető Christian Streich bejelentette, hogy távozik a klubtól. A sokkoló hír utáni első meccsen fiai 3-0-ra verték a Gladbach-ot, ezáltal továbbra is él a nemzetközi kupaindulás reménye, a folytatást a nyolcadik helyen várja a csapat. Hazai környezetben ez lesz az első megmérettetés a nagy bejelentést követően, az Europa Park közönsége pedig ki van éhezve a sikerre, hiszen legutóbb januárban nyert itt a Freiburg, azóta viszont négy bajnokin csak két pontot hozott össze.

Tudtad? A Freiburg utóbbi 10 Bundesliga-meccse over 2.5-es eredménnyel zárult!

A vendégek lényegesen jobb helyzetben várják a játéknapot, de azért nem minden rózsás Lipcsében sem. A Bikák ugyanis kiszorultak a top 4-ből, így veszélyben a BL-indulás, de jelenleg a formára nagy panasz nem lehet, hiszen a Bayern elleni zakó óta öt meccse nem találtak legyőzőre. Ne felejtsük, márciusban még a Real Madrid otthonában sem maradtak alul Gulácsiék (1-1), bár az a döntetlen sajnos kiesést ért. Idegenben amúgy sem annyira acélos a Rose-legénység, amely 6-2-5-ös mérleggel áll a Red Bull Arenától távol.

A vendégeknél már lement a korábbi sérülthullám, így Poulsent leszámítva mindenki bevethető, köztük az eltiltását letöltő Haidara is. Gulácsi legutóbb, a Mainz elleni 0-0 alkalmával kezdő volt és remélhetőleg meg is őrzi helyét, Orbán viszont kirobbanthatatlan a védelemből. A hazai oldalon Ginter és Schmidt biztosan nem futnak ki a gyepre, de többen is kérdéses állapotban vannak, köztük a kisebb izomgondokkal küzdő Sallai is. A Csikók elleni diadalon bő 15 percet Szalai Attila is kapott a mestertől, reméljük az Eb közeledtével több szerepet kap majd a magyar bekk.

[4222158] 2024-04-06 15:30:00 Freiburg - RB Leipzigx
[4222158] 2024-04-06 15:30:00 Freiburg - RB Leipzigx;5
Tudtad? A 21 bajnokin pályára lépő Sallai Roland három gólnál és két gólpassznál jár a ligában, újabb találatára 4.40-szeres oddson fogadhatunk a Tippmixprón!

 

Mire érdemes fogadni?

A párharc őszi odavágóját a Lipcse sima 3-1-gyel hozta le, az 1.79-0.58-as xG is mutatja, hogy akkor sok esélyt nem hagyott a Freiburgnak. A Bikák amúgy is szeretnek a fekete-erdei együttessel meccselni, hiszen az utóbbi 10 egymás elleniből nyolc győzelem mellett két döntetlent értek el. Amint azt fentebb is említettük, az utóbbi időben Sallaiék csak overes meccseket játszottak, ezt várjuk szombaton is, mellé pedig az X2-t csapjuk, hiszen így is közel kétszeres pénzt helyezhetünk kilátásba.

{"headTitle":"Freiburg-RB Leipzig ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-05 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám 2.5 fölött + X2","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222158] 2024-04-06 15:30:00 Freiburg - RB Leipzigx;

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<