Serie A

Két pocsék csapat is játszhat parádés meccset!

  • varin

Ha most is kikap a Salernitana, alighanem végleg eldől a sorsa.

Salernitana-Sassuolo kiesési rangadóval indul a Serie A 31. fordulója, amely mindkét fél számára igazi kötelező 3 pont. A hazaiak az aprócska esélyük megőrzéséért lépnek pályára, míg a vendégek a vonal felé kerülhetnek egy sikerrel. Lássuk, mi lehet a legjobb tipp Salernóban!

4230810

Teljesen kilátástalan, ami 2024-ben történik a Salernitanával, hiszen ebben a naptári évben 13 meccsükből 2 döntetlenre voltak csak képesek, a gólkülönbség pedig 9-32. Már tényleg csak matematikai esélye van a két éve hihetetlen megmenekülést produkáló gárdának, hiszen azon túl, hogy a vonal 11 pontra van Stefano Colantuono csapatától, ráadásul 3 csapatot is meg kéne előzni. Ugyan a Sassuolo-Empoli-Frosinone trió nem tűnik acélosnak, de bármi csodához a döntetlenek már rég nem elegek, márpedig hazai pályán a Salernitana idén például csak egy meccset tudott megnyerni.

A kiesés elleni hihetetlen küzdelemről és egy közel 1000-szeres oddsról ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

De a Sassuolónál sem jó a helyzet, hiába érkezett Davide Ballardini, négy meccsen csak 4 pont jött össze, márpedig a sorsolást látva ez több is lehetett volna. Nagyon nagy kár lenne, ha Domenico Berardiék kiesnének, hiszen az elmúlt évek egyik legszínesebb és leglátványosabb futballját játszó csapata volt a Sassuolo.

A tabella egyértelműen azt üzenheti a csapatoknak, a döntetlen nem opció, itt mindkét csapaton csak a 3 pont segíthet.

Márpedig egy ilyen meccsen muszáj hulljanak a gólok, ez pedig egyértelműen a legjobb tippünk a meccsre. Nem csak azért, mert mindkét gárda gólátlaga 3 körül mozog, de példának okáért a Salernitana otthon, a Sassuolo idegenben játssza a gólgazdagabb meccseit. Ősszel 2-2-t hozott a felek csatája, míg tavaly 3-0-ra és 5-0-ra nyert az éppen aktuálisan pályaválasztó gárda.

Hiába jön zsinórban négy underből a Sassuolo, itt mi gólokat és megalkuvást nem tűrő futballt várunk mindkét csapattól, ahol már taktikázásnak helye nincs.

 

{"headTitle":"Salernitana-Sassuolo","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"2. félidő 1.5 gól felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sassuolo 1.5 gól felett","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230810] 2024-04-05 20:45:00 Salernitana - Sassuolox;