Sportfogadás

Ezért lehetetlen a topfocival hosszútávon profitálni Tippmixen

Megvágott szorzók, alacsony kifizetési ráta. Topfocis piacokon ez felér az öngyilkossággal.

A sportfogadás világában kulcskérdés, hogy milyen szorzón tudunk fogadni egy adott találkozóra a hosszú távú nyereség érdekében. Az egyik legnépszerűbb felület továbbra is a Tippmix, mely ugyanúgy a Szerencsejáték Zrt. kínálatához tartozik, mint a Tippmixpro. Az ember azt hihetné, hogy szinte megegyező szorzókat kínál a két felület, de ennél nagyobbat nem is tévedhetne.

>>> Játssz magas szorzókkal, nyerj többet! <<<

A különbség részben magától értetődő is, hiszen egyértelműen az a cél, hogy a Tippmixpro nagyobb szeletet hasítson ki a magyarországi sportfogadás-ipar tortájából. A Tippmixen alapvetően is több a költsége a Szerencsejáték Zrt-nek, ez is magyarázza, hogy miért kénytelen alacsonyabb szorzókkal dolgozni ott. Az egyetlen eltérés az anonimitás, illetve a korlátozás elkerülése lehet, de alighanem akik topfocira fogadnak rendszeresen Tippmixen, őket ez nem nagyon veszélyezteti.

Tippmix vs Tippmixpro oddskülönbségek

A következő táblázatban mutatunk néhány szorzót a hétvégére, hogy milyen oddskülönbség figyelhető meg a Tippmix és a    között. A hétvégi kínálat esetén a topligákból és a magyar elsőosztályból néztünk ki öt meccset, ahol egyértelműen megnevezhetőek a fogadóirodáknál a favoritok a találkozókra. 

A táblázatban feltüntetett szorzók az esélyesekre vonatkoznak, tehát a Frankfurt, Lille, Liverpool, Ferencváros és Juventus ötösre.

Tippmix vs Tippmixpro szorzók a favoritra
Hazai Vendég Tippmix szorzó Tippmixpro szorzó
Frankfurt Werder Bremen 1.60 1.84
Lille Marseille 1.89 2.19
Manchester United Liverpool 1.50 1.67
Ferencváros Paks 1.50 1.64
Juventus Fiorentina 1.67 1.85

 

Mint látható, óriási a különbség a két szám között. Néhány század különbség is már hosszútávon komolyabb kihatással lehet az egyenlegedre, de a 2-3 tized (!) körüli differencia szinte determinálja, hogy nem lehet profitálni a Tippmix szorzóival. 90%-os kifizetési ráta körül mozog a Tippmix, ez általában a legkisebb piacokra jellemző az iparágban, ahol a bukmékerek nincsenek akkora előnyben, mint a legnagyobb ligákban.

Ráadásul ha kombinációban fogadsz, a Tippmixpro még az Oddspiramis révén további oddsnövelésben részesít, amivel tovább nyílik az olló a Tippmixpro javára.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Nézzük meg a Frankfurt - Werder Bremen találkozót közelebbről ebből a szempontból. Tételezzük fel, hogy a következő 30 tippet 1.60-as szorzón játszod meg 1.84 helyett. A megtérülési küszöb így alakul.

Tippmix vs Tippmixpro megtérülési ráta 
Nyertes tippszám Vesztes tippszám Profit Tippmix Profit Tippmixpro
14 16 -7.6 -4.24
15 15 -6 -2.4
16 14 -4.4 -0.56
17 13 -2.8 1.28
18 12 -1.2 3.12
19 11 0.4 4,96
20 10 2 6.8
21 9 3.6 8.64
22 8 5.2 10.48
23 7 6.8 12.32

Ez alapján egyértelműen kiolvasható, hogy ha 30 fogadásból 17 nyertes, a Tippmixprón már képes leszel profitot termelni, míg Tippmixen közel három tétegységgel mínuszban leszel. 22 nyertes tipp esetén pedig kétszer annyi a profit Tippmixprón, mint Tippmixen.

Ha minden fogadást 5000 forinttal teszel, 30-ból 17 nyertes tipp esetén Tippmixen 14 000 Ft mínuszban leszel, Tippmixprón pedig már kerestél 6400 Ft-ot. 22 nyertes tippnél pedig Tippmixen +26 000 Ft-ban, míg a   -n + 52 400 forintban zárod az időszakot.

 

Talán mondani sem kell, hogy ezek olyan különbségek ami meg tud különböztetni egy nyerő fogadót egy vesztőtől. Hiába teszed ugyanazokat a tippeket papiros alapon, a végeredmény egészen más lesz.

Figyelembe véve, hogy a legjobb fogadók a topfoci háromesélyes (1X2) piacán körülbelül 5%-os megtérülést tudnak elérni hosszútávon erős szorzókkal, nem túlzás azt állítani, hogy aki csak Tippmixen fogad topfocira, hosszútávon csak veszteségesen zárhat.

Ha nincs még Tippmixpro számlád, érdemes nyitni egyet és megadni magadnak az esélyt, hogy hosszútávon ne a pénzt vigye a fogadás, de képes legyél profitot is termelni a hobbiddal.

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<