NB I

5-szörös oddsú gólszerzős tippjeink (is) vannak a Loki-MTK-ra

  • varin

Nem lepődnénk meg, ha ismét gálázna a Debrecen, ahol összeállni látszik a csapat.

Szombaton este Debrecen-MTK mérkőzést rendeznek a Cívisvárosban, a kérdés pedig az, megszerzi-e első pontjait a Loki a fővárosiak ellen. A forma és a frissesség is a hajdúságiak mellett szól, így számunkra most egyértelműnek tűnik, melyik oldalra éri meg fogadni.

4206726

Úgy tűnik ugyanis, hogy összeállt Szrdjan Blagojevics kezdője, hiszen a Kisvárda ellen hosszú idő után ugyanaz a csapat állt fel, amely a Zalaegerszeg ellen - előbbi 3-1-es, utóbbi 5-1-es sikert hozott. A szerb mesternek most sincs oka a változtatásra, így várhatóan a szokásos 4-5-1-et láthatjuk majd a Debrecennél, Vajdával, Ojedirannal, Szuhodovszkival, Dzsudzsákkal és Dominguessel a kezdőben.

Bár szerény képességű ellenfelekről beszélünk, jól nézett ki a Loki, amely hátrányban sem omlott össze, jó futballt mutatott be Szabolcsban és végig érezhető volt, meg tudják fordítani a meccset Dzsudzsákék.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A két gólpasszt kiosztó cséká mellett a francia-portugál Domingues és Vajda is parádésan játszott, előbbi több gólt is szerezhetett volna, utóbbi pedig bombagólt szerzett, méghozzá az egyenlítőt. Alighanem mindkettejüknél meglesz most is a lövőkedv, és mivel sok gólt várunk a Lokitól, így 5-szörös oddson mindkettejüket megpróbáljuk a    -n.

Bár tény, hogy az MTK idén kétszer is legyőzte a Lokit, azért a játék képe főleg a fővárosban nem volt hízelgő Horváth Dávidék számára. Ráadásul a kékek kedden pályára léptek a Magyar Kupában, ahol egy tartalékos Kisvárda ütötte ki őket. Ugyanakkor messze nem tét nélküli még a maradék néhány forduló az MTK számára, hiszen a 4. hely továbbra is érhet nemzetközi kupaszereplést - márpedig pontszámban beérheti Bognár Istvánék a Lokit, ha nyernek a Nagyerdőben.

A forma viszont nem az igazi, az MTK az utolsó tíz meccséből csak hármat nyert meg (Mezőkövesd, Kozármisleny, Kisvárda), a maradék meccsein viszont 22 gólt kapott.

Bár már lecsökkent a Loki szorzója, merünk ilyen oddson is a hazai sikerre fogadni. Úgy véljük, a debreceniek folytatják győzelmi és gólzáporos formájukat, így látványos 90 perc vár ránk a Nagyerdei Stadionban.

{"headTitle":"Debrecen-MTK","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Debrecen 2.5 gól felett","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Brandon Domingues gólt szerez","odds":"4.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vajda Botond gólt szerez","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206726] 2024-04-06 19:30:00 DVSC - MTK Budapestx;