Spanyol foci

Erre fogadunk a spanyol kupa döntőjében

A Bilbao és a Mallorca játszhatja a 2023/24-es szezon kupadöntőjét Spanyolországban.

A hétvégén szünetel a spanyol La Liga és egyetlen bajnokit sem rendeznek, így a mezőny kapott egy extra pihenő hétvégét. Pontosabban csak a nagy része, ugyanis a Bilbao és a Mallorca az év legfontosabb meccsére készül, hiszen szombat este ez a két együttes vívja meg a Király Kupa 2023/24-es fináléját. 

A fogadóirodák természetesen a Bilbaót látják esélyesnek, a baszkok győzelme még az 1.70-es szorzót sem éri el, míg a szigetlakók győzelme öt és félszeres pénzt érne. 

{"headTitle":"Bilbao - Mallorca ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Athletic Bilbao ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mallorca ","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mindkét csapat abszolút büszke lehet arra az útra, amelyen eljutott a döntőig. A Bilbao többek között a Barcelonát és az Atlético Madridot is búcsúztatni tudta a fináléig vezető menetelésben, míg a Mallorca a Girona vagy a Sociedad kiejtésére joggal lehet büszke. 

A két csapat februárban találkozott utoljára egymással, a hat héttel ezelőtti randevút pedig a Bilbao nagyon simán be tudta húzni (4-0). Ilyen nagy különbségre azonban most hiba lenne számítani, hiszen ebben a párharcban rendre szoros eredményeket láthatunk. 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

A két csapat utolsó 10 egymás elleni mérkőzésén 5 Bilbao-siker mellett négy döntetlen és csupán egyetlen Mallorca-győzelem szerepel. 

 

A Bilbao mellett szól, hogy igazi kupaspecialista csapatról van szó, hiszen a Spanyol Király Kupa történetében a második helyen áll a 23 sikerével, amelynél többet csak a Barca tud felmutatni. 

Ha valaki a Mallorcára szeretne fogadni, érdemes figyelnie :)

 

Mire érdemes fogadni? 

Egy kupadöntőre soha nem könnyű jó fogadásokat találni és nincs ez másképpen most sem. Bár a Bilbao valóban esélyesnek tekinthető, ilyen alacsony szorzón nem kockáztatnánk ezzel a fogadással.

Reméljük azonban, hogy nem lesz egy agyontaktikázott unalmas találkozó. Az szinte biztos, hogy mindkét fél óvatosabban fogja kezdeni a találkozót és nem tartjuk kizártnak azt sem, hogy félidőben még nem jutnak dűlőre a felek. Az első 45 percben 0 és 1 gól közé várjuk a góltermést, így viszont kettes szorzó felett a második félidő több gól egész vállalhatónak tűnik. >í-0

{"headTitle":"Bilbao - Mallorca ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2. félidőben lesz több gól ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4413879] 2024-04-06 22:00:00 Athletic Bilbao - Mallorcax;