NB I

Nem agyaltuk túl a Vidi-Mezőkövesdet

  • Tomihmv

A hazaiak a dobogóért küzdenek, míg a vendégek sorsa voltaképp már megpecsételődött...

Szombaton három mérkőzés kerül terítékre az NB I 27. fordulójában, a napi nyitómeccset pedig Székesfehérváron rendezik, ahova a Mezőkövesd látogat. Az oddsok alapján a hazaiak az esélyesebbek, háromesélyben bő 1.70-szoros szorzót kínálnak rájuk a fogadóirodák.

Csapathírek

A fehérváriak még a kéthetes szünet előtt lezárták rossz, három vereségből álló sorozatukat (Diósgyőrben 4-0-ra, Újpesten 2-0-ra, míg a Ferencváros ellen hazai pályán 2-0-ra kaptak ki), ugyanis a Kecskeméten aratott 1-0-s sikerükkel vonulhattak pihenőre. A leállás után gól nélküli remit hoztak össze a Fejér vármegyei derbin Felcsúton, avagy az elmúlt meccseken négy pont jött össze, s immáron 219 perce nem kaptak gólt.

Ezen eredményeknek köszönhetően a Vidi továbbra is a harmadik helyen áll a tabellán, a második Paksot hét egységre megközelítette, viszont a negyedik pozícióban álló Debrecen négy pontra feljött rá, hét körrel a vége előtt.

A piros-kékeknél az elmúlt héten már csak Larsen, Hangya és Kalmár maradt ki, utóbbi kettő régóta sérült, előbbi pedig alig kap már játéklehetőséget.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A mezőkövesdiek nincsenek jó passzban, ugyanis a Debrecen elleni, idegenbeli, március eleji siker (1-0) óta nem tudtak győzni. Azóta kikaptak hazai pályán a Diósgyőrtől (1-2), Újpestről ugyan elhoztak egy pontot (2-2), viszont a szünet után 3-0-ra kaptak ki otthoni környezetükben a Ferencvárostól.

A gyengélkedésnek, valamint, hogy a kiesés ellen küzdő csapatok többnyire jól szerepeltek mostanság, a borsodiak sorsa gyakorlatilag megpecsételődött. Oké, hét forduló van még hátra, de a kövesdiek 20 pontjukkal az utolsó helyen tanyáznak (a 11. Kisvárdának is ugyanennyi egysége van), a bennmaradó, 10. pozícióban lévő zalaegerszegiek viszont 12-vel többet gyűjtöttek, ami reálisan nézve akkora hátrány, hogy nem tudják már ledolgozni...

A sárga-kékeknél a legutóbbi meccsen Nagy Gergő, Ugrai, Gomis, Bőle és Hedlund maradt ki, míg Beriashvili begyűjtötte a 10. sárga lapját, így eltiltás miatt nem játszhat szombaton.

Mire érdemes fogadni?

A felek idei egymás elleni találkozói a fehérváriaknak sikerültek jobban, ugyanis augusztusban hazai pályán, majd decemberben idegenben is egyaránt 2-0-ra tudtak nyerni a borsodiak ellen. Az előjelek alapján pedig most is Vidi-siker vizionálható, amely csapat számára az ilyen találkozókat kötelező behúzni, ha a dobogón akar zárni. Avagy nem agyaljuk túl tippünket, simán, háromesélyben elvisszük a hazait.

{"headTitle":"Fehérvár - Mezőkövesd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 14:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4206725] 2024-04-06 14:15:00 MOL Vidi FC - Mezőkövesd Zsóryx;