Premier League

Továbbra is veretlen marad az Arsenal?

 • Cipolla

Nem vár könnyű mérkőzés az Arsenalra, hiszen a Brighton hazai pályán szeptember óta nem kapott ki.

Kisebb rangadót játszik szombat késő délután az Arsenal, hiszen a Brighton otthonába látogat. A déliek ugyan elmaradnak a tavalyi idényben mutatott remekléstől, hazai pályán továbbra is kifejezetten veszélyesek. Az Arsenal azonban a Manchester City elleni rangadót leszámítva hibátlan 2024-ben, így itt is csak a győzelem lehet a cél.

4193842

Nem hozott briliáns futballt az Arsenal és a Luton találkozója, de a bajnoki címért menő Arsenal azért gond nélkül lehozta ezt a 90 percet, takaréklángon is. Ez a hétvégén akár sokat is érhet, sikerült kevés energiát elpocsékolni az újonc ellen, főleg úgy lehet ez pozitívum, hogy a Brighton két kemény meccsből érkezik a találkozóra.

A vendégeknél maradva, a védelem rettentően összeállt, a Gabriel-Saliba duó pedig képes a legtöbb támadót levenni a pályáról. A múlt hétvégi rangadón Haalandot nem is nagyon lehetett játékba hozni, természetesen Welbeckéket nem lehet egy lapon említeni a hórihorgas norvéggal.

A legutóbbi kilenc meccsen mindenesetre három kapott gól áll csak az Arsenal mellett, ráadásul a legkevesebb lövést is engedi a riválisoknak.

[4193842] 2024-04-06 18:30:00 Brighton & Hove Albion - Arsenalx

A Brighton ezzel szemben azért nézett már bele komolyabb pofonokba is idén, de természetesen ahhoz képest, hogy mennyire lerabolták még a nyáron a tavalyi év meglepetéscsapatát, teljesen rendben van az eredménysor. 

Mire érdemes fogadni?

Arteta nagyon összerakta ezt a védekezést, gyakorlatilag képes bármelyik támadósort leszedni a pályáról, ami a legszebb arsenalos évekre emlékeztet. De Zerbi csapatának igen nehéz dolga lesz, hiszen az Arsenal legutóbb még decemberben kapott ki a PL-ben, ráadásul a brightoni támadósor sem annyira meggyőző az elmúlt hetekben.

Ami mellettük szól az a hazai pálya, ugyanis a legutóbbi 14 hazai meccsen nem kapott ki a Brighton, legutóbb szeptember közepén az AEK Athén ellen volt kénytelen vesztesen elhagyni a pályát. 

A decemberi meccsükön viszont az Arsenal az egyik legjobb játékát mutatta az idényben, ahol hozzá se tudott szagolni a Brighton a meccshez. Azt a meccset látva nehéz elképzelni a hazai győzelmet.

Véleményünk szerint összejöhet a győzelem az Arsenalnak, de talán biztosabb tippnek ígérkezik, ha az X2-t a 3.5 gól alatti opcióval kombináljuk. Az Arsenal védekezése adhat táptalajt a kevés gólnak, a hazai győzelmet pedig a formák alapján szintén kizárjuk.

{"headTitle":"Brighton - Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Döntetlen vagy Arsenal + 3.5 gól alatt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<

 

[4193842] 2024-04-06 18:30:00 Brighton & Hove Albion - Arsenalx;