Premier League

4 tipp Peter Crouch-tól a United - Pool rangadóra

Győztesre és három játékos-speckóra fogad a Pálcikaember a vasárnapi angol rangadón.

Nyert az Arsenal, nyert a Manchester City, így Szoboszlai Dominikék győzelmi kényszerben lépnek majd pályára vasárnap délután az Old Traffordon. Ugyan a Vörös Ördögök éltek már ennél szebb napokat, de azért Manchesterből soha nem egyszerű elvinni a győzelmet és ne felejtsük el, hogy mi történt 20 napja a kupában...

A mérkőzés esélyeivel korábbi cikkünkben már foglalkoztunk, illetve egy másik cikkben megvizsgáltuk, hogy milyen piacokat kapunk Szoboszlaira, legvégül pedig következzenek Peter Crouch tippjei a rangadóra. 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

"A Pool jól játszott a kupában, dominálta a meccset, így különösen fájó lehetett a vereség. Ehhez kellett, hogy a United felpörgess a játékát, ez a drámai győzelem pedig lendületet kellene, hogy adjon a csapatnak. De azóta nem ezt láthattuk a bajnokságban, ami jól összefoglalja a manchesteriek idei szezonját. 

A vendégek a bajnoki címért mennek, szükségük van a pontokra. Ez más meccs lesz, mint a kupában és tanulniuk kellett az ottani hibákból. A Unitednél emellett vannak sérültek a hátsó szekcióban, így a legutóbbi vereség ellenére a Liverpool három pontja tűnik valószínűbbnek." - elemezte a meccs esélyeit a korábbi liverpooli gólvágó. 

Crouch-tól megszokhattuk már, hogy játékos-speckó tippekkel színesíti a tippsorát, ezúttal Mo Salah-tól gólt, míg Alexis Mac Allistertől és Bruno Fernandestől legalább egy kaput eltaláló lövést vár. 

{"headTitle":"Manchester United - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-07 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool nyer","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mo Salah gólt szerez","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mac Allister kaput eltaláló gólszerzési kísérleteinek száma 0.5 felett","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fernandes kaput eltaláló gólszerzési kísérleteinek száma 0.5 felett","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<