Tenisz

Ezt a duplázót vettük ki erre a spanyol-lengyel csatára

 • Cesc18

Hurkacz első salakos ATP-címét készül elhódítani, de egy salakspecialista ellen nem lesz egyszerű dolga...

Vasárnap bajnokot avatnak Marrakech-ben, Houstonban és Estorilban, míg Monte-Carlóban megkezdődnek a főtáblás küzdelmek. Mindhárom döntő jó kis meccset hozhat, hiszen egyértelmű esélyese egyiknek sincs.

Ugyan Portugáliában Hubert Hurkaczot és Pedro Martinezt 67 hely választja el egymástól a ranglistán, ám utóbbi igazi salakspecialista, aki pályafutása egyik legnagyobb győzelme után várja ezt a finálét. 

A 26 éves spanyol fiú nincs jelenleg a top 50-ben sem, de a 250-es salakversenyeken kifejezetten veszélyes ellenfélnek számít. Az elődöntőben 5.00 feletti szorzóval Casper Ruud ellen tudta borítani a papírformát, ami már csak azért is komoly bravúrnak számított, mert a norvég címvédőként érkezett Estorilba és egyébként két domináns győzelmen volt túl. Nem igazán látszott tehát jönni ez a Martinez-siker, de ebből is látszik, hogy ezek között a körülmények között nem lehet félvállról venni. 

Martineznek van már egyébként korábbról két salakos ATP-döntője, tavaly előtt Santiágóban pedig nyernie is sikerült. Ezzel szemben Hurkacz ezen a borításon először jutott fináléba. Nyilván sokkal nagyobb név a lengyel az ATP Touron, de salakon mindig is sokkal sebezhetőbb volt, mint más borításokon. 

Hurkacznak azért a héten olyan nagyon nehéz dolga nem volt, csak top 100-on kívüliekkel találkozott és még így is folyamatosan overes meccsekre kényszerült. Persze az elődöntőben Christian Garin nem számított egyszerű ellenfélnek, de a chileit borzasztóan visszavetették a sérülések, ami miatt jelenleg csak 112. a ranglistán. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Hurkacz elég jól tud döntőket játszani, kilencet vívott eddig karrierje során és ebből hetet behúzott, köztük ugye két Masterst. De salakon ez lesz az első és egy salakspecialista ellen nem lesz egyszerű igazolni a papírformát. Martinez tud olyan agresszíven teniszezni, ami nem feltétlenül ízlik majd a lengyelnek. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a spanyol győzelmével zárulna ez a döntő, ám mivel Hurkacz idei meccsei is 70%-ban overesek, így ez tűnik a legbiztosabb választásnak. 

{"headTitle":"Pedro Martinez - Hubert Hurkacz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-07 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 23.5 felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<