Premier League

Csak erre merünk fogadni a United - Liverpool rangadón

  • Cipolla

A kupában meg tudta lepni a Manchester United a Liverpoolt, de most igazán csak a vendégeknek van veszítenivalója.

Vasárnap délután fontos 90 perc vár a Liverpoolra, hiszen ha hibátlan marad a vendégegyüttes a hátralevő nyolc meccsén, bajnoki címet ünnepelhet Jürgen Klopp csapata. Az egyik legkeményebb meccs azonban az Old Traffordon vár Szoboszlaiékra, hiszen idén kétszer is kifogott a Vörösökön a legnagyobb rivális.

4193847

Lassan megszokhatják az olvasóink, hogy a Manchester United minden héten "kapja az ívet" tőlünk, de továbbra is nehéz pozitívan látni az elmúlt heteket. A Brentford 31 kapuralövéssel veszélyeztetett és 85 (!) labdaérintése volt a United 16-osán belül, ami majdnem Premier League csúcsbeállítás. 

A Chelsea ellen is 28 kapura lövést engedett a United, ahol egy szürreális végjáték során hiába vezetett sokáig 3-2-re, a 101. percben kapott góllal végül 4-3-ra kikapott Erik ten Hag csapata.

Az, hogy Ten Hag utolsó szezonját tölti a United élén az szinte biztos, de az is annak tűnik, hogy nem lesz BL jövőre, hiszen jelenleg 8 pont a lemaradás az ötödik helytől és a mutatott játék sem predesztinálja előrébb a Vörös Ördögöket.

[4193847] 2024-04-07 16:30:00 Manchester United - Liverpoolx

A Liverpool a vártnál nehezebben gyűrte le a Sheffield Unitedet. Megint kisebb hullámvölgybe kerültek a Vörösök, de amíg jönnek a pontok addig természetesen ezt a döcögősebb játékot könnyebb megengedni. A forduló előtt két pont az előnye a tabellán a Vörösöknek, de még több nehéz meccs is vár a szezon hátralevő részében a Liverpoolra, így hátradőlni semmiképp sem lehet.

Rengeteg lövéssel próbálkozik a Liverpool, a Manchester United ellen is azt várhatjuk, hogy akár a 16-oson kívülről is rendszeresen próbálkozzanak a támadók.

Visszatérhet Endo a kezdőbe és Andrew Robertson is bekerülhet a kezdőbe, miután csütörtökön 30 percet kapott már a kisebb sérülése után. 

Mire érdemes fogadni?

Jelenleg a Liverpool egyértelműen a domináns fél a két alakulat között, de a Manchester United már kétszer is borsot tört a vendégek orra alá. A bajnokin az Anfield Roadon játszott 0-0-át a két csapat, ahol szintén kicsit tanácstalan volt a Liverpool és távoli lövésekkel volt kénytelen próbálkozni. A három hete rendezett FA Kupa meccsen pedig belement egy rohanós futballba, ahol a United erőnlétileg a hosszabbításban felőrülte a Vörösöket.

A két találkozón azonban a közös pont, hogy mindkétszer temérdek lövése volt a Liverpoolnak. Decemberben 34, míg márciusban 23 lövésig jutott a 90 perc során a csapat. Látva a két csapat filozófiáját, valamint a Liverpool lövőkedvét, újfent megkockáztatjuk, hogy 19 lövésig eljuthatnak a Vörösök, hiszen a United továbbra is elég nagylelkű, ha a védekezésről beszélünk.

{"headTitle":"Manchester United - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-07 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool kapura lövései: 18.5 felett","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ez a tipp egy ingyenes Logibet-tipp! Megnézem Cipolla többi tippjét is!

 

[4193847] 2024-04-07 16:30:00 Manchester United - Liverpoolx;