Premier League

Újra futószalagon hozhatja Szoboszlai a lövéseket a United ellen?

Szoboszlai az FA Kupa meccsen többször is veszélyeztetni tudott a United ellen, vasárnap újra fontos szerep hárulhat rá.

Vasárnapra marad a forduló rangadója, a Manchester United - Liverpool előzetesével már foglalkoztunk egy külön cikkben. Most Szoboszlai Dominikot elemezzük kicsit jobban, hiszen a magyar játékos alighanem újfent kezdőként kaphat szerepet Jürgen Klopptól.

A Liverpool kétszer már megmérkőzött a Manchester Uniteddel ebben az idényben. A decemberi bajnokin 0-0-ával zártak a felek, ahol komoly fölényben volt a Pool, de nagy helyzeteket nem nagyon tudott kidolgozni, így rengeteg távoli lövéssel volt kénytelen próbálkozni.

>>>Fogadj Szoboszlai góljainak, lövéseinek vagy passzainak számára <<<

A három hete lejátszott FA Kupa meccs 2-2-es döntetlennel ért véget a rendes játékidőben, a hosszabbításban pedig a Manchester United be tudta húzni azt a párharcot. Egyértelműen Szoboszlai ezen a meccsen volt aktívabb, négy lövéssel is próbálkozott, abból három kapura ment.

A lövései azonban elsősorban rossz helyzetből születtek, hiszen mind a négy lövést a 16-oson kívülről eresztette el a magyar középpályás.

Ezen a meccsen is hasonló forgatókönyv várható, a Manchester United sok lövést engedhet a Liverpoolnak, de arra alighanem kellően figyelni fog, hogy ezek elsősorban távoli kísérletek legyenek. Ebből kiindulva Szoboszlai ismét próbálkozhat lövésekkel, egyetlen kaput eltaláló lövése már 1.72-es szorzón lenne fogadható.

Az újabb három kaput talált lövése 11.50-es szorzóért adja a   , de ha négy kaput talált lövésig jutna 50-szeres pénz ütné a markunkat

Ha pedig a precizitsásában nem bízunk, fogadhatunk akár a lövési kísérleteinek a számára is. Ott a három lövése fizetne már egész jó pénzt.

A klasszikus gólszerzős piacon 4.25-ös pénzt érne Szoboszlai gólja, ami azért nem biztos, hogy tartogat értéket vasárnap délutánra, tekintve, hogy háromgólos jelenleg a bajnokságban.

{"headTitle":"Manchester United - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-06 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma 0,5 felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma 1.5 felett","odds":"4.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma 2.5 felett","odds":"11.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik kaput eltaláló gólszerzési kísérletek száma 3.5 felett","odds":"50.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik kapura tartó gólszerzési kísérletek száma 2.5 felett","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<