Bajnokok Ligája

Újabb BL-kör, újabb "tutista" kombi

Mind a négy negyeddöntős párharc helyet kapott ezen a kicsivel kétszeres felett fizető tippsoron.

Kedden este 21 órakor újra felcsendül világ egyik legismertebb dallama, a BL-himnusz és immár csak nyolc csapat küzdhet a hőn áhított trófeárt. Első ízben az Arsenal-Bayern München és a Real Madrid-Manchester City lesz terítéken, szerdán pedig az Atlético Madrid-Borussia Dortmund és PSG-Barcelona párharcokkal folytatódik a program. Ahogy az alábbi képen is láthatjátok, az egyes ágakon lévő együttesek ugyanazon a napon lépnek pályára, a visszavágókra pedig egy hét múlva kerül majd sor.

Tudtad? Ez az utolsó Bajnokok Ligája-idény a csoportkör-formátummal, jövőre megváltozik a struktúra és 36 csapat egy tabellán küzd majd a továbbjutásért!

Na, de ne rohanjuk ennyire előre, hiszen a negyeddöntők is elég izgalmat szolgáltatnak, ennek apropóján össze is raktunk az odavágókból egy duplázós kombit.

Az Arsenalt, ahogy már korábban is megírtuk, favoritnak véljük a Bayern elleni párharcon, így az 1X-es tippet aligha kell túlmagyarázni. Az Ágyúsok az utóbbi 11/10 Premier League-meccsüket megnyerték, ezalatt 38 gólt (!) termelve, míg a bajorok zsinórban két vereségről érkeznek Londonba. A nap másik meccsén egy óvatos gólszámos ötletet néztünk ki, mégpedig, hogy a Real-City második félidejében lesz legalább egy gól. Guardiola fiai 25 tétmeccse nem találtak legyőzőre, de ki más szakíthatná meg ezt a szériát, mint a 14-szeres BL-győztes Blancók?!

Szerdán is lesz Bajnokok Ligája összecsapás Madridban, csak a város másik részében, a Metropolitano Stadionban. A Matracosok neve egybeforrt az underes meccsekkel, az alábbi, nem túl bátor fogadás pedig a csapat utóbbi 8/7 hazai meccsén is zöldült volna. Végül, de nem utolsó sorban terítéken lesz még az igen erősnek hangzó PSG-Barcelona derbi, amelyen Mbappéék felé húzunk ázsiai hendivel megerősítve. A párizsiak szeptember óta, 19 tétmeccse nem találtak legyőzőre saját közönségük előtt, a katalánok pedig az idén nem túl acélos Napolival, Antwerpennel vagy a Sahtarral sem bírtak Barcelonától távol...

{"headTitle":"Bajnokok Ligája negyeddöntős kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-09 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.14","footerLink":"tracker.tippmixpro.hu/link?btag=60708354_340988","events":[{"eventTitle":"Arsenal-Bayern München - 1X","odds":"1.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Manchester City-Real Madrid - 2. félidő gólszám 0.5 fölött","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atlético Madrid-Borussia Dortmund - Gólszám 3.75 alatt","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG-Barcelona - PSG +0.75 ","odds":"1.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<