Serie A

Ez a legjobb tippünk az Udinese-Interre

  • varin

Kevés olyan sztárcsapat van Európában, amely teljesen tét nélkül játszik a hátralévő meccsein.

Márpedig az Interrel ez a helyzet. A Nerrazurri ugyanis gond nélkül masírozik a Scudetto felé, és mivel a Bajnokok Ligájából és az Olasz Kupából már kiesett, gyakorlatilag az egyetlen kérdés az, hogy mikor ünnepelhet matematikailag is. Simone Inzaghi csapata hétfő este a Friuliba látogat, ahol viszont az Udinesének még kellene néhány pont.

4230820

A zebracsíkos csapat ugyanis a 15. helyen áll, ráadásul a körben a legnagyobb vetélytársak közül a Sassuolo és a Frosinone remizett, míg a Verona nyerni tudott, így kezd karcos lenni a helyzet. Gabriele Cioffi gárdájának sorsolása sem túl kedvező, hiszen otthon még jön az Inter, a Roma, a Napoli és az Empoli, míg idegenben a Verona, a Bologna, a Lecce és a Frosinone. Az a listából is látszódik, hogy a bennmaradást jelentő egységeket inkább idegenben lehet begyűjteni, de Thauvinék amúgy is idén otthonuktól távol vitézkednek jobban. A mesternek kizárólag Lucca eltiltása okozhat gondot, őt Success pótolhatja majd a kezdőben - no nem minőségben...

Lucca kiválásával a házi gólkirályát veszítette el az Udine, Successnek például idén 23 meccsen 0 gólja van - igaz, átlagosan alig 30 percet kapott.

Ebből jól is látszik, mi a legnagyobb baj a gárdánál, a góllövés terén pedig hétfő este még nagyobb lehet a gond.

Ugyanis a liga legjobb védelme érkezik a Friuliba, amely idén mindössze 14 gólt kapott, 30 bajnokijából pedig 19-szer egyet sem. Inzaghi ugyan megtehetné, hogy pihentet, esetleg fiataloknak is lehetőséget ad, de valószínűleg ez majd csak az aranyérem megszerzése után következik. Így az előzetes kezdők alapján (leszámítva Cuadrado és De Vrij sérülését) a legerősebb 11 léphet pályára Udinében.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

December elején 4-0-ra nyert otthon az Inter, kisebb meglepetésre viszont tavaly szeptemberben az Udinese otthon tartotta a 3 pontot. Most viszont ez nagy meglepetés lenne, miként már az is, hogy ha a Cioffi legénye betalálnának. 

A legerősebb tippnek azonban a Tippmixpro Oddsrakétája tűnik, amellyel két Inter-gólra kapunk duplázó szorzót. Egyrészt az Inter az utolsó hat meccsén 2,83 gólt átlagolt mostani ellenfelével szemben, másrészt idén mindössze 9 bajnoki volt, ahol nem jött ez a gólszám.

Azért a remek növelt odds mellett benézünk arra is, hogy a hazaiak egy gólt sem szereznek, ez a jelenlegi helyzetben eléggé valószínűnek tűnik.

{"headTitle":"Udinese-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Oddsrakéta: Inter legalább 2 gólt szerez","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Udinese 0.5 gól alatt","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230820] 2024-04-08 20:45:00 Udinese - Interx;