Bajnokok Ligája

Hiába csúcsrangadók, nem biztos, hogy a lapokról szólnak majd - tippek

Kedden és szerdán is kielemezzük a Tippmixpro lapos BL-piacait. Íme a legjobb tippek.

Fantasztikus kedd este vár ránk, a legnehezebb kérdés pedig az, hogy vajon a Real-City vagy az Arsenal-Bayern meccset válasszuk-e kikapcsolódáshoz. A tuti tipp a hideg sör és a popcorn, no meg az, hogy keddre és szerdára is lesznek büntető lapos tippek és elemzések. Kezdjünk is hozzá!

Keddi BL-lapos határok
Meccs Line Under Over
Arsenal-Bayern München 3.5 @1.61 @2.20
Real Madrid-Manchester City 4.0 @1.82 @1.90

 

Arsenal-Bayern München

Szóval akkor Arsenal-Bayern és Real-City, méghozzá sztárbírókkal, ami persze papírforma a sorozat ebben a szakaszában. Talán a nagyobb meglepetés Glenn Nyberg szerepeltetése az angol-német csörtén, hiszen a svéd sípmesternek ez mindössze a második BL-szezonja. Ugyanakkor négy csoportmeccsen is dirigált, közte egy Bayern- és egy Arsenal-találkozón is.

Skandináv sporihoz híven visszafogottnak nevezhető, 2, 3, 1 és 2 lappal hozta le a meccseit, noha azért egy Bayern-MU vagy Sevilla-Arsenal felállás nem tűnik feltétlenül könnyű találkozónak.

Ha a csapatok statisztikáit nézzük, akár ezt a párosítást nevezhetnénk viszont annak, de azért ne felejtsük el, hogy egy BL-negyeddöntőről van szó, nem csak egy sörmeccsről vagy tét nélküli csoportmeccsről. Az angolok 8 meccsen 11 figyelmeztetésnél járnak, míg a bajorok ugyanennyit szedtek be, közte Upamecano római pirosával. Ez igen alacsony átlag, egy igen underes játékvezetővel.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Nem is igazán titkoljuk el tippünket erre a meccsre, a     által kínált 3.5-ös és 4.5-ös határon bejátsszuk az undert. Nyberg a BL-ben még soha nem adott 4 lapot sem, ha pedig a teljes nemzetközi teljesítményét nézzük, 18 meccsből csupán 3-szor overezett 4.5-ös határon. Sportszerű csapatok, vélhetően taktikus első meccsén nem gondoljuk, hogy van esély a laporgiára.

{"headTitle":"Arsenal-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4.5 lap alatt","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

Real Madrid-Manchester City

Unhatja már egymást a Manchester City és a Real Madrid, amely két naptári éven belül hatodik meccsét is lejátssza majd egymás ellen. A favorit ezúttal is a Manchester City, de Madridban bármi megtörténhet azért.

Az UEFA ide a fiatal, de rutinos Francois Letexier-t delegálta, akivel a City nemrég UEFA-Szuperkupát nyert. Noha a 34 éves francia nevét jól ismerhetjük, ez lesz mindössze a második negyeddöntője, tavaly a Real-Chelsea-t vezette, ahol Ben Chilwellnek egyből pirosat mutatott fel.

A közelmúlt 4 BL-meccse egyébként összesen 16 sárga lapot hozott, hosszabbítással együtt 18-at, ez nem nevezhető azért soknak, habár a második párharc végül nem is lett szoros.

Ami viszont komoly indikátor, az a City statisztikája. Pep Guardiola csapata 8 meccsen 5 (!) lapnál jár, ami azért is hihetetlen, mert még olyan csapat sincs a 32-es BL-mezőnyben, amely ne érné el a minimum 11-et.

A Real ezzel szemben nagyjából hozza az átlagot, 14 sárgát termelt 8 találkozón.

Ami viszont döntő faktor lehet, az az, amelyről hétfőn is írtunk. Ancelottiéknál ugyanis kulcsemberek veszélyeztetettek, márpedig Bellingham vagy Vinícius kiválás óriási érvágás lenne a visszavágón.

Itt már érdekesebb azért a 4.0-s határ, hiszen Letexier a 12 BL-meccséből ennél kevesebbet csak 5-ször adott, van viszont 5 piros lapja és 6 megítélt büntetője. Ilyen tényezőkkel azért ez egy nehezen fogadható párharc, noha a bukik például több lapot várnak a Citytől. Mi beunderezzük az angolokat, méghozzá hízelgő oddson.

 

A    ugyanis 2.37-et kínál a 1.5 lap alatti opcióra ra és 2.36-ot a 1.5 sárga lap alatti opcióra. Utóbbi ugye akkor is nyerne például, ha lenne egy sárga és egy piros lap a vendégeknél.

{"headTitle":"Real Madrid-Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City 1.5 sárga lap alatt","odds":"2.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<