Tenisz

Jön a "szokásos" Djokovics-betli? - hatszorozhatunk a szerb meccsén

 • Cesc18

Évek óta nem tud jól teljesíteni Monte-Carlóban Djokovics, az idei sem lesz kivétel?

A nagyágyúk közül a világelső Novak Djokovics mutatkozik be elsőként Monte-Carlóban, a szezon első 1000-es salakversenyén. A szerb klasszis még tornagyőzelem nélkül áll 2024-ben és bár hiába korábbi kétszeres bajnok a hercegségben, az elmúlt évek alapján meglepetés lenne, ha ismét el tudná hódítani a trófeát. 

Djokovics 2015-ben nyerte meg legutóbb a Monte-Carlo Masterst, akkor egyébként az elődöntőben még Rafa Nadalt is le tudta győzni. Azóta viszont a döntő közelébe sem került, sőt elég komoly betliket jegyzett...
 

Djokovics meglepő vereségei Monte-Carlóban:


- 2016: Jiri Vesely 2-1 (23.00)

- 2017: David Goffin 2-1 (3.40)

- 2019: Daniil Medvedev 2-1 (4.50)

- 2020: Dan Evans 2-0 (13.00)

- 2022: Alejandro Davidovich Fokina 2-1 (8.00)

- 2023: Lorenzo Musetti 2-1 (5.70)

 

Pedig 'Nole' gyakorlatilag ezen a tornán otthon érezheti magát, hiszen családjával évek óta Monacóban él. De valahogy az elmúlt években ez a helyszín mumusává vált a világelsőnek és látva az idei teljesítményét, elég hízelgő a bukmékerek részéről, hogy 4.00 alatti szorzóval harmadik favoritnak hozták ki.  

Nyilván Djokovics bárhol indul el, ott van az esélyek között, ám idén mintha már egy kis motivációvesztés is látható lenne nála. Ugye az Ausztrál Openen hosszú idő után először kapott ki, azóta pedig csak egyszer, Indian Wellsben lépett pályára, ahol megszenvedett Alaksandr Vukic ellen, majd jött a betli a harmadik körben és kiesett Luca Nardi ellen. 

Ez nem az a Djokovics, aki tavaly négy Grand Slam-döntőt játszott és abból hármat megnyert...

De valahol érthető, ha már nem annyira motivált, hiszen lassan minden létező fontos rekordot át adott már a múltnak. 

A szerb legenda Roman Safiullin ellen kezd kedden, amelynek papíron természetesen komoly esélyese, ám az elmúlt évek eredményei alapján egy lyukas garast nem tennénk arra, hogy Djokovics sima rajtot vesz. 

Az orosz teniszező tavaly pályafutása legjobb szezonját rakta össze és bár egyelőre idén ettől elmarad, de abban biztosak lehetünk, hogy Nole ellen extra motiváltan lép majd pályára. 

Ahogyan Djokovics Indian Wellsben és az elmúlt években Monte-Carlóban játszott, egyértelműen az orosz oldalán pattog az érték. Az alábbi három tippet néztük ki a találkozóra, azonban legyünk türelemmel, ugyanis keddre elég zord időt jósolnak a hercegségbe, az eső miatt akár félbe is szakadhat majd a meccs. A lassú körülmények egyébként szintén nem a szerb malmára hajtják a vizet, aki lassan 37 évesen már inkább a gyors pontokra, gyors befejezésekre törekszik. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Roman Safiullin","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-09 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Safiullin nyer","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Safiullin nyer legalább egy játszmát ","odds":"2.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Játékok száma 20.5 felett","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<