Úszás

Kedd délután vízbe ugrik Milák Kristóf, már fogadhatsz is rá

 • Cipolla

A héten zajlik az országos bajnokság az úszóknál, ahol először láthatjuk élesben a kihagyása óta Milákot.

Kedden elkezdődött az úszók magyar bajnoksága a Duna Arénában, ahol több versenyzőnknek az olimpiai szintidő megúszása a cél. Sós Csaba szövetségi kapitány az ob után jelöli ki az Eb-re utazó keretet, így akinek most nem sikerül kiharcolnia az olimpiai szintet, reálisan már csak a júniusi belgrádi kontinensviadalon lehet erre esélye.

Fotó: MTIA showt azonban egyértelműen Milák Kristóf és Hosszú Katinka viszi el, hiszen mindketten egy komolyabb kihagyás után ugranak először medencébe.

Milák körül gyakorlatilag egy éve nincs semmilyen érdemi információ a formájáról, az állapotáról. Ami eljutott a köztudatig, hogy január eleje óta komolyabban edz, de a fél éves kihagyása után nem kockáztatunk nagyot, ha azt mondjuk, hogy még van tér a fejlődésére.

>>>Fogadj a legjobb magyar eseményekre <<<

Nagy érdeklődéssel várhatta a közvélemény, hogy hogyan mutatkozik be az ob-n, az pedig a látottak alapján nem kérdés, hogy a fő számában az olimpián éremesélyes lesz az olimpiai bajnok.

Milák Kristóf 100 méteres gyorsúszás elődöntőjét megnyerte, 49.02-es idővel, többek közt a februárban vb-bronzérmes Németh Nándort megelőzve.

Természetesen egy ob-n a selejtező könnyed ujjgyakorlat a legjobbaknak, így messze nem kellett kiadni magukból mindent, így nem is fontos a győztes kiléte. Mindketten 48 másodperc alatti úszók, tehát ezek inkább tekinthetőek bemelegítő időknek.

Fogadhatsz is a Milák - Németh csörtére

A két kiváló úszónk egymás elleni párharcára fogadhatunk a    oldalán. A fogadóirodák egyértelműen Németh Nándor mellé tették le a voksukat, 1.30-as nyitószorzón jött ki a magyar bukméker a vb-bronzérmes úszóra.

A fogadók azonban szépen pakolták Milákot, így 1.50-re kúszott fel Németh szorzója.

Ha a realitások talaján maradunk, elképzelhetetlennek tűnik, hogy Milák 48 alatti úszást mutasson be, hiába beszélünk egy zseniről az esetében. Németh fordulója jóval dinamikusabbnak tűnt, míg a végét látványosan lefürödte. Három hónapnyi edzés után nem reális, hogy a zavartalanul készülő Némethet meglepje, de 1.50-ért már inkább Némethben lehet érték, mint 2.40-ért Milákban.

{"headTitle":"Úszás 100 méter gyors - Németh Nándor vagy Milák Kristóf végez előrébb?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-04-09 17:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németh Nándor","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Milák Kristóf","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

 • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
   
 • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
   
 • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
   
 • Élő stream közvetítések 📺
   
 • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
   
 • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
   

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<